Didem Arslan Yılmaz'ın sunuculuğu üstlendiği yeni program Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programı 17 Ağustos Pazartesi günü izleyiciyle buluştu. Didem Arslan programın açılışını Elvan Kiraz cinayetinin dosyasıyla yaptı.

Didem Arslan Yılmaz'ın sunuculuğu üstlendiği yeni program Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programı 17 Ağustos Pazartesi günü izleyiciyle buluştu. Didem Arslan programın açılışını Elvan Kiraz cinayetinin dosyasıyla yaptı. 5 yıl önce öldürülen Elvan Kiraz'ın ölümüyle ilgili başta eşi Gülizar Kiraz ve oğlu Bayram Kiraz olmak üzere herkes bildiklerini anlattı. Programı izleyenler ise Amasya Göynücek Köyü'nde öldürülen Elvan Kiraz cinayeti Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programında açığa kavuşacak mı?

İş Bankası'ndan Ramazan Bayramı Öncesi Müjde: Faizsiz Kredi Fırsatı Son 3 Gün! İş Bankası'ndan Ramazan Bayramı Öncesi Müjde: Faizsiz Kredi Fırsatı Son 3 Gün!


Didem Arslan Yılmaz 'la Vazgeçme Elvan Kiraz'ı kim öldürdü? Katil zanlısı kim



Amasya’nın Göynücek Köyü’nde yaşayan Elvan Kiraz hayvanları otlatmak için dışarı çıkmış ve daha sonra cansız bedeni bulunmuştu. Kiraz, sırtından vurulmuş bir şekilde vuruldu.



Eşi ve oğlunun başvurusunun ardından; Didem Arslan, Elvan Kiraz’ın köyüne ekip göndermiş ve komşularla görüşmeler yapmaya başladı. Didem Hanım, komşuların konuşmalarından şüphelendi.



Komşulardan alınana bilgilere göre; Elvan Kiraz, öğleden sonra hayvanları otlatmaya gitti ve ardından telefonunu açmadı. Gülizar Kiraz, Elvan’ın telefonları açmamasının ardından Mustafa Aydın’ın yanına gittiğini ve ardından ikisi beraber Elvan Kiraz’ı aramaya çıktığını söyledi. Elvan’ın cansız bedenini ise Mustafa Aydın’ın bulduğu belirtildi. Sunucu Didem Hanım, Gülizar Kiraz ve Mustafa Bey'den olayı dinledikten sonra birde oğlu Bayram’dan olayı dinleyecek. Tüm köy halkıyla yapılacak görüşmeler sonucu cinayetin ortaya çıkması bekleniyor.