Habertürk TV'de sunduğu tartışma programları ile tanınan Didem Arslan Öztürk, yeni sezonda Show ekranlarında olacak. Bu kez gündüz kuşağında yer alacak olan Didem Arslan, Vazgeçme adlı programla izleyici karşısına çıkacak.

MECLİS onay verdi ve EMEKLİLERE 100.000 TL ONAYLANDI! Emekliye Verilecek Bu Ödeme Nedir? MECLİS onay verdi ve EMEKLİLERE 100.000 TL ONAYLANDI! Emekliye Verilecek Bu Ödeme Nedir?

Habertürk TV'de sunduğu tartışma programları ile tanınan Didem Arslan Öztürk, yeni sezonda Show ekranlarında olacak. Bu kez gündüz kuşağında yer alacak olan Didem Arslan, Vazgeçme adlı programla izleyici karşısına çıkacak. Alanında uzman hukukçular ve doktorların da yer alacağı, Türk televizyonlarının gerçeklikle tanışacağı programda kederler sevince; karamsarlık umuda dönüşecek. Yıllardır yakınlarını arayanlara umut, çözülemeyen davalara ışık olacak program Türk halkına yeni bir ses, yeni bir soluk getirecek. Peki Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme ne zaman başlayacak? Didem Arslan'ın ekibinde kimler olacak?



Yıllardır ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına rakip olacak Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme hangi tarihte Show TV'de başlayacak? Program ekibindeki sürpriz isim kim?





Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme ne zaman başlayacak?



Henüz yauın tarihi netleşmese de Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme ağustos sonu en geç eylül ayının ilk haftasında yayın hayatına merhaba diyecektir. Peki Didem Arslan'ın ekibindeki sürpriz isim kim?



Didem Arslan'ın Vazgeçme programı için deneyimli bir ekip kurulurken ekipte, Müge Anlı'nın eski çalışanları olan ve kendisine çok yakın isimlerinden bazılarının yer alacağı kulislerde konuşuluyor.



Yeniçağ'ın haberine göre; Nisan ayında sözleşmelerinin bitimine 3 ay kala işten çıkartılan ve Didem Arslan'ın ekibine katılacak isimler arasında Müge Anlı'nın kendisine çok yakın olan, programının taşıyıcısı ve 'kardeşim' dediği bir Kebriye Koç da bulunuyor.