Diego Costa Fenerbahçe'de. Bir dönem Emre Belözoğlu'yla yan yana oynayan dünyaca ünlü forvetin kim olduğu belli oldu.

Evde Bakım Maaşı Ödemeleri Hesaplara Yatırıldı: Engelli Bireyler ve Ailelerine Destek Devam Ediyor Evde Bakım Maaşı Ödemeleri Hesaplara Yatırıldı: Engelli Bireyler ve Ailelerine Destek Devam Ediyor

Diego Costa Fenerbahçe'de. Bir dönem Emre Belözoğlu'yla yan yana oynayan dünyaca ünlü forvetin kim olduğu belli oldu. Emre Belözoğlu Diego Costa ile her konuda anlaştı. Diego Costa resmen Fenerbahçe'de. Cavani, Mandzukic ve Origi sonrası Diego Costa taraftarı heyacanlandırdı.



Diego Costa Fenerbahçe'de!



Atletico Madrid döneminde beraber oynayan Diego Costa Fenerbahçe'de. Sarı Lacıvertli ekip Vedat Muriqi satışı ve Jailsyon hiç beklenmedik satışı sonrası eli oldukça kuvvetlendi. Sarı Lacıvertli ekip iki forvet birden alacak ancak büyük sürpriz Diego Costa ile gerçekleşecek. Fenerbahçe Atletico Madrid yıldız ismi Diego Costa ile her konuda anlaştı. Daha önce Beşiktaşla da anılan Diego Costa Emre faktörüyle Fenerbahçe seçti.



Dünyanın en iyi golcüleri arasında



Galatasaray'da diagne ve Falcao gibi yıldız golcülerin yer aldığı ligde Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu'nun en az 30 gol atacak forvet alacağız sözlerindeki forvet arkadaşı Diego Costa çıktı. Özellikle Atletico Madrid yeni forvet transferleri sonrası Costa'yı satış listesine koymuştu. Diego Costa resmen Fenerbahçe'ye imza attı.



Diego Costa kaç yaşında?



Henüz 31 yaşında olan Costa, 1988 doğumlu. Chelsea ve Atletico Madrid gibi takımlarda forma giyen Costa, 8.32 milyon GBP maaş alıyor. Diego Costa için Beşiktaş yüksek miktarda bir para teklif etse de Emre'nin araya girmesiyle Costa ile her konuda anlaşıldı. Diego Costa, Brezilya uyruklu olsa da İspanya Milli Takımında da forma giyiyor.