TÜVTÜRK araç muayene ücretlerinde yine vatandaşları isyan ettirecek bir olaya imza atıldı! TÜVTÜRK araç muayene ücretlerinin fazla olması tepki ile karşılanırken birde komisyon ücreti çıktı. Artık kredi kartı ile araç muayene ücreti ödenme müjdesi geldi

TÜVTÜRK araç muayene ücretlerinde yine vatandaşları isyan ettirecek bir olaya imza atıldı! TÜVTÜRK araç muayene ücretlerinin fazla olması tepki ile karşılanırken birde komisyon ücreti çıktı. Artık kredi kartı ile araç muayene ücreti ödenme müjdesi geldi ancak kredi kartından komisyon ücreti de geldi. İşte detaylar!


TÜVTÜRK, araç muayene ücret ödemelerinde artık sadece nakit değil, kredi kartı ile de ödeme kabul etmeye başlayacağını duyurmuştu. Ancak vatandaşa bir sürpriz çıktı. TÜVTÜRK'e, kredi kartı ile muayene ücretlerini ödeyen vatandaşlar komisyon ücreti de alındığını gördü.

Önceden araç muayene ücretlerini sadece nakit olarak kabul eden TÜVTÜRK'e kredi kartı ödemesinin gelmesine dair büyük talep vardı. TÜVTÜRK sonunda vatandaşların sesini duydu. Ancak yine vatandaştan daha fazla para koparmak için de sürpriz ödemeler çıktı.

TÜVTÜRK, Dijital Türkiye platformu üzerinden araç muayene ücretleri kredi kartı ile de kabul edeceği duyurulmuştu. Artık TÜVTÜRK istasyonları kredi kartı ile ödeme kabul etmeye başladı. Ancak araç muayenesini kredi kartı ile ödeyen vatandaşlar sürprizle karşılaştı. Vatandaşlar araç muayene ücretlerinin kredi kartı ile ödenmesi halinde komisyon alındığını söyledi.

Araç sahipleri sosyal medyada "Araç muayene istasyonlarında kart kullanıldığında 10 TL komisyon alınıyor." diyerel tepki gösterdi.