Magazinde aşk bombası patladı. Ünlü sunucu Dilay Korkmaz, Faruk Sabancı ile aşkını duyurdu.

SGK'dan Ölüm Aylığı Alanlara 5 Bin TL Promosyon: Bankalara Başvuru Süreci Başladı! SGK'dan Ölüm Aylığı Alanlara 5 Bin TL Promosyon: Bankalara Başvuru Süreci Başladı!
Magazinde aşk bombası patladı. Ünlü sunucu Dilay Korkmaz, Faruk Sabancı ile aşkını duyurdu. Faruk Sabancı, Dilay Korkmaz'a yaptığı jesti sosyal medya hesabından paylaşan Dilay Korkmaz aşkını artık gizlemiyor. İşte Faruk Sabancı'nın o sürprizi.

Sürpriz yaptı!



Faruk Sabancı, sevgilisi Dilay Korkmaz’a sürpriz yaparak drone ile Eti Form bisküvi gönderdi. O anları videoya alan Korkmaz, ‘Faruk sen deli bir beyefendisin.’ notuyla mutluluğunu paylaştı. Sevgilisinin paylaşımlarına yanıt veren Sabancı, “Sürpriz sevmem demiştin ama...” dedi.



Dilay Korkmaz kimdir?



1990 doğumlu Dilay Korkmaz, Gazi Üniversitesi mezunu. Spiker olmak için karıyerine odaklanan Korkmaz, Müjdat Gezen Sanat Merkezi diksiyon ve sunuculuk eğitimi aldı.



2010 yılında Miss Turkey yarışmasında 4. olan Dilay Korkmaz, Miss İnternational yarışmasına katılarak ilk 15'e girmeyi başardı.



Acun Medya'da 2011 yılında Survivor İnce hesaplar ve O ses Türkiye programlarını sunan Korkmaz, yaz aylarından itibaren Magazin D programı sunuculuğunu yapıyor.