TV8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi bitti mi? Doğduğun Ev Kaderindir final mi yaptı? Doğduğun Ev Kaderindir neden yok? Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölümü ne zaman yayınlanacak. TV8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir 25 M

TV8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi bitti mi? Doğduğun Ev Kaderindir final mi yaptı? Doğduğun Ev Kaderindir neden yok? Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölümü ne zaman yayınlanacak. TV8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir 25 Mart 2020 TV8 yayın akışından neden çıkartıldı.



Doğduğun Ev Kaderinden bugün var mı yok mu?

Akbank ve 2 Bankadan Açıklama! Yerel Seçim Öncesi Faizsiz ve Düşük Faizli Nakit Kredi Başladı! Akbank ve 2 Bankadan Açıklama! Yerel Seçim Öncesi Faizsiz ve Düşük Faizli Nakit Kredi Başladı!


TV8'in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölümü 25 Mart'ta ekrana gelmedi. Peki, Doğduğun Ev Kaderindir final mi yaptı? Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?



Doğduğun Ev Kaderindir dizisi final mi yaptı?



Ekranların yeni dizisi Doğduğun Ev Kaderindir gerçek bir hikayeye dayanan konusu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un başrollerini paylaştığı dizi de aşk, ihanet, fedakarlık ve intikam gibi temalar başarılı bir şekilde işleniyor. Çarşamba akşamları ekrana gelen Doğduğun Ev Kaderindir 25 Mart'ya yayınlanmadı. Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüsü nedeniyle dizi setlerinde çekimler durduruldu. Bazı dizilerin stok bölümleri olduğu için yeni bölümleri ekrana gelebildi. Lakin, Doğduğun Ev Kaderindir çekimleri haftalık gerçekleştirildiğinden dolayı stoklanmış bölümü bulunmuyordu. Bu nedenle de yeni bölümü ile seyirci karşısına çıkamadı.



Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm fragmanı dahi yayınlanamadı. Dizinin çekimlerine 19 Mart'tan itibaren ara verildiği açıklandı. Korona virüsünün yayılmasını engellemek amacıyla başlatılan ''Evde Kal'' çağrısına kulak veren TV8 yönetimi ve dizinin yapımcı firması, çekimlerin ne zaman başlayacağı sorusuna da net bir yanıt vermedi. Doğduğun Ev Kaderindir dizisi yüksek reyting oranlarıyla dikkat çekiyordu. Bu nedenle dizinin final yapması söz konusu değil. Lakin, olağanüstü şartlar nedeniyle çekimlere ara verildi. Doğduğun Ev Kaderindir son bölümünde Zeynep, Mehdi'den vazgeçmemeye karar vermişti. Mehdi'ye aşık olduğunu kabullenmeye başlayan Zeynep, hayatında ilk kez kendisi için bir karar almıştı.



Benal'den çocuğu olacağını öğrenen Mehdi, Zeynep'in onu terk edeceğini düşünüyordu. Zeynep, Benal'in çocuğunu korumak ve babasıyla arasına girmek istemiyordu. Lakin, Mehdi'den ayrılması halinde hayatının en büyük pişmanlığını yaşayacağının farkındaydı. Bu yüzden aşkına sahip çıkmaya ve zorlukları göğüslemeye karar verdi. Doğduğun Ev Kaderindir çekimlerinin Nisan ayında başlaması bekleniyor.



Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm ne zaman? 25 Mart 2020 TV8 yayın akışı



Ekranların sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir de heyecan yükselmeye devam ediyor. 25 Mart TV8 yayın akışı listesi yayınlandı. Peki, Doğduğun Ev Kaderindir 25 Mart'ta ekrana gelecek mi? Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar...



TV8 25 Mart 2020 Yayın akışı



TV8 ekranında seyirci karşısına çıkan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde dram ve gerilim bir arada sunuluyor. Psikiyatri uzmanı Gülseren Buğdaycıoğlu'nun Camdaki Kız romanından uyarlanan dizi güçlü ve sürükleyici konusuyla seyircinin dikkatini çekti. Farklı dünyalara ait Mehdi ve Zeynep'in acılarla örülü aşk hikayesinin anlatıldığı Doğduğun Ev Kaderindir, Çarşamba akşamları ekrana geliyor. Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve ülkemizde de görülen korona virüsü nedeniyle günlük hayat durma noktasına geldi. Dizi çekimleri de birer birer iptal edildi. Setlere ara verilen bu süreçte dizilerin yeni bölümleri de ekrana gelmemeye başladı. Bazı dizilerin çekimleri önden gittiği için stok yapabilme fırsatı yakalayabildi. Lakin, Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölümünün çekimleri esnasında yapımcı firma sete ara vermeye karar verdi. Bu nedenle 25 Mart Çarşamba günü Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölümü yayınlanmayacak.



TV8 tarafından günlük açıklanan yayın akışında da dizinin olmadığı görüldü. Dizinin başrol oyuncaları Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'da Korona virüsüne karşı ''evde kal'' çağrısı yaptı. Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölümünde Mehdi ve Zeynep'in tüm zorluklara rağmen aşkları için mücadele etmesine tanıklık edecektik. Benal'in hamileliği nedeniyle Mehdi'den ayrılması gerektiğine inanan Zeynep, bambaşka bir yolda ilerlemeyi tercih etmiştir. Bugüne kadar her konuda fedakarlık yapmayı kendine görev edinen Zeynep, aşkından vazgeçmemeye kararlıdır. Mehdi'ye de kararını açıklar. Hem çok sevinen hem de çok şaşıran Mehdi, Zeynep'e bir kez daha aşık olur. Benal ise Mehdi'den vazgeçmeyeceğinin sinyallerini verir. Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağına dair net bir bilgi açıklanmadı.