Yapımın OGM Pictures'ın üstlendiği Doğduğun Ev Kaderindir dizisi son olarak 11. bölümüyle ekranlara geldi.

Yapımın OGM Pictures'ın üstlendiği Doğduğun Ev Kaderindir dizisi son olarak 11. bölümüyle ekranlara geldi. Gülseren Budayıcıoğlu'nun Camdaki Kız adlı eserinden uyarlanan dizinin başrollerini Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol paylaşıyor. Zeynep ve Mehdi'nin zorlu aşkını anlatan dizi bu hafta ekranlarda olmayacak. Hal böyle olunca Doğduğun Ev Kaderindir neden yok? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? çok merak edildi. biz de sizler için bu konuyu haberimizde ele aldık.



Son bölümde Benal'in hamile olduğunun ortaya çıkmasıyla Zeynep ve Mehdi'nin arasına bir engel daha girdi. Zeynep ise evi terk edecekken son anda kararını değiştirdi. Mehdi ise bu durumu şaşkınlıkla karşıladı. Peki Doğduğun Ev Kaderindir niçin yayınlanmıyor?





DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR NEDEN YOK? 25 MART



Corona virüsün ülkemizde de etkisini arttırmasının ardından çeşitli tedbir kararları alındı. Hal böyle olunca bu durum setlere de yansıdı. Bazı dizilerin setlerine 2 hafta ara verildi. Bu yapımlardan biri de Doğduğun Ev Kaderindir oldu. 



Stok bölümü de olmayan dizi bu nedenle iki hafta boyunca ekranlarda olmayacak. Peki Doğduğun Ev Kaderindir'in yerine ne yayınlanacak.



DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR YERİNE NE YAYINLANACAK?

Ziraat Bankası Emekli Maaşlarını Kendi Bankasından Alanlara 100.000 TL Net Ödeme Yapacağını Duyurdu! Ziraat Bankası Emekli Maaşlarını Kendi Bankasından Alanlara 100.000 TL Net Ödeme Yapacağını Duyurdu!


TV8'in sevilen dizisi DoğduğunEvKaderindir çekimlerine ara verildiği sebebiyle bu hafta yayınlanmayacak, yerine ise Survivor 2020 yeni bölümü ekranlara gelecek. Yani dizinin yerine Survivor yayınlanacak.