Hemen hemen her yıl tekrar bölümleri yayınlanan Doktorlar dizisi 6 Nisan 2020 itibariyle bir kez daha ekranlara gelecek. Corona virüs nedeniyle ekranların oldukça boş olduğu dönmede izleyici karşısına çıkacak olan Doktorlar dizisi hangi kanalda ne zaman

Hemen hemen her yıl tekrar bölümleri yayınlanan Doktorlar dizisi 6 Nisan 2020 itibariyle bir kez daha ekranlara gelecek. Corona virüs nedeniyle ekranların oldukça boş olduğu dönmede izleyici karşısına çıkacak olan Doktorlar dizisi hangi kanalda ne zaman başlayacak? Saat kaçta yayınlanacak? Detaylar haberimizde...



Medyapım’ın yapımcılığı üstlendiği dizinin başrollerinde Kutsi, Yasemin Özilhan, Melike Güner, Bekir Aksoy, Yağmur Atacan ve Yeşim Ceren Bozoğlu gibi sevilen isimler yer alıyor.



Doktorlar ne zaman başlıyor? Hangi kanalda saat kaçta



Ekranların klasiği haline gelen Doktorlar dizisi 6 Nisan Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün saat 17.30’da teve2 ekranlarında olacak.



Doktorlar dizisinin konusu ne?

Emeklilere Mart Sonu Müjdesi! 16.7 Milyona 1 Maaş İkramiye Sürprizi! Emeklilere Mart Sonu Müjdesi! 16.7 Milyona 1 Maaş İkramiye Sürprizi!


Doktorlar dizisinde doktorların hastane yaşantıları, ev yaşantıları, sosyal hayatları ve aşkları konu edilmiştir. Yabancı dizi olan Grey’s Anatomy uyarlaması olduğu için yurt dışında da büyük ilgi görmüştür.