Jüri koltuğunda Gülşah Saraçoğlu, Kemal Doğulu, Seray Sever ve Uğurkan Erez'in oturduğu Doya Doya Moda programında yeni hafta tüm heyecanıyla devam ediyor.   Birbirinden hırslı büyük beden kadınların konsepte en uygun kombini yapmaya çalıştığı yarışmada s

Jüri koltuğunda Gülşah Saraçoğlu, Kemal Doğulu, Seray Sever ve Uğurkan Erez'in oturduğu Doya Doya Moda programında yeni hafta tüm heyecanıyla devam ediyor.  Birbirinden hırslı büyük beden kadınların konsepte en uygun kombini yapmaya çalıştığı yarışmada salı günü büyük bir şok yaşandı. Çünkü çarşamba gününde yarışmacılar arasında Ferdanur yoktu. Hal böyle olunca yarışmayı kaçırmadan izleyen herkes Doya Doya Moda Ferdanur nerede? Diskalifiye mi edildi? her yerde aranmaya başladı. 



10 Mart Salı günü 77. bölümü ile TV 8 ekranlarında gelmesini beklediğimiz yarışma programında gelinlere verilen konsepti ve puanlamayı beklerken Kemal Doğulu Ferdanur Başaran’ı podyumda iken kulağına içeriden rejiden gelen bilgi doğrulusunda açıklamalar yaptı.



Stüdyoda oldukça gergin anların yaşandığı programda diğer jüri üyeleri Seray Sever, Gülsah Saraçoğlu, Uğurkan Erez ise olayı anlamaya ve Kemal Doğulu'ya gelen bilgiyi anlamaya çalıştı. İşte tam bu sırada Ferdanur'un diskalifiye olduğu ilan edildi.





Doya Doya Moda Ferdanur Başaran neden diskalifiye edildi?

Küresel Belirsizlikler Altın Fiyatlarını Yukarı Taşıyor: Uzmanlar Yükseliş Trendinin Devamını Öngörüyor Küresel Belirsizlikler Altın Fiyatlarını Yukarı Taşıyor: Uzmanlar Yükseliş Trendinin Devamını Öngörüyor


Öncelikle çarşamba günü Ferdanur diskalifiye edildiği için yer almadı. Bu nedenle hafta ortasında yeni bir yarışmacı geldi. Gelelim Doya Doya Moda Ferdanur Başaran neden diskalifiye edildi? sorusuna...





Ferdanur ve Betül yayın öncesinden konuşurken çok fazla yüksek sesle konuştuğunu duyan Derya sesini biraz daha kısması gerektiği konusunda ikazda bulunması sonrasında yaşanan olaylar nedeniyle Ferdanur yayın politikası gereği diskalifiye oldu.



Kamera arkasında yarışma kurallarının dışına çıktığı söylenen Ferdanur yarışmadan diskalifiye oldu. Öte yandan benzer hareketler yapan Gülşah için de karar cuma günü verilecek.