TV8 ekranlarının sevilen yarışması Doya Doya Moda'da haftanın yeni yarışmacısı Ebru Ertan kimdir? TV8 Doya Doya Moda izleyicisi Ebru Ertan izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Doya Doya Moda Ebru Ertan kaç yaşında ve nereli? Ebru Ertan instagram hesa

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Doya Doya Moda'da haftanın yeni yarışmacısı Ebru Ertan kimdir? TV8 Doya Doya Moda izleyicisi Ebru Ertan izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Doya Doya Moda Ebru Ertan kaç yaşında ve nereli? Ebru Ertan instagram hesabı var mı? TV8'in gündüz kuşağı yarışması Doya Doya Moda'da en çok konuşulan yarışmacılardan biri olan Ebru Ertan'a dair bilgileri bu haberimizde sizler için hazırladık...



TV8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan yarışma programı Doya Doya Moda'da haftanın en çok konuşulan yarışmacılarından biri de Ebru Ertan Oldu. Doya Doya Moda izleyicisi Ebru Ertan kimdir? Doya DOya Moda Ebru Ertan kaç yaşında ve nereli? Doya Doya Moda Ebru Ertan instagram hesabı var mı? Doya Doya Moda Ebru Ertan boy, kilo ve beden bilgileri? Sorularını araştırıyor. Ebru Ertan'ın özel hayatına dair bilgiler haberimizde.

Kredi Alacaklar Dikkat! Bankalar Faizleri Değiştirdi! Kredi Alacaklar Dikkat! Bankalar Faizleri Değiştirdi!


Doya Doya Moda Ebru Ertan Kimdir? Kaç yaşında ve Mesleği



Doya Doya Moda yarışmasının güzel yarışmacısı Ebru Ertan, şu sıralar 2 yıl önce başlattığı çanta ve tekstil üzerine şirin bir butiği işletiyor. Doya Doya Moda yarışmasına arkadaşlarının ısrarı üzerine katıldığını aktaran Ebru Ertan, 18 yaşında. Giyinme ve modayı takip etme konusunda hayli iddialı olan genç yarışmacı sunuculuk ve oyunculuk da yapmış. 



1.68 boyunda, 80 kilo ve 42-44 beden olan Ebru Ertan, TV8 ekranlarında Gülşah Saraçoğlu, Kemal DOğulu, Banu Noyan ve Uğurkan Erez'in jüriliğindeki Doya Doya Moda yarışmasında izleyicilerin dikkatini çekmiş durumda.