Aylardır hafta içi her gün ekranlara gelen Doya Doya Moda yarışmasında bu hafta final heyecanı yaşanıyor. Hal böyle olunca Doya Doya Moda final mi yapıyor? Bitecek mi? Büyük ödül ne kadar her yerde aranmaya başladı.

Aylardır hafta içi her gün ekranlara gelen Doya Doya Moda yarışmasında bu hafta final heyecanı yaşanıyor. Hal böyle olunca Doya Doya Moda final mi yapıyor? Bitecek mi? Büyük ödül ne kadar her yerde aranmaya başladı. Jüri koltuğunda Gülşah Saraçoğlu, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ve Seray Sever'in oturduğu Doya Doya Moda'da final için hazırlanan Sündüz, Su, Emel, Betül, Hanzade ve Gamze, podyumda kendilerini göstermeye çalışacak. Hafta başından itibaren en yüksek puanı toplayan yarışmacı ise final günü avantajlı olacak. Bu sayede cuma günü yani finalde kazanan isim belli olacak. Peki Doya Doya Moda final mi yapıyor sezon finali mi?





Doya Doya Moda bitiyor mu? Final ne zaman



TV8'in sevilen moda yarışması Doya Doya Moda'nın final tarihi belli oldu. Neredeyse bir sezondur büyük beden modellerin günlük konsepte uygun olarak verilen sürede alışveriş yapıp kombinlediği yarışma bu hafta ekranlara veda edecek. Doya Doya Moda sezon finali 3 Temmuz 2020 Cuma günü yapılacak.

Türkiye'de Vadeli Mevduat Faiz Oranları Yükselişte: Yatırımcılar İçin Fırsat Zamanı Türkiye'de Vadeli Mevduat Faiz Oranları Yükselişte: Yatırımcılar İçin Fırsat Zamanı


Doya Doya Moda büyük ödül ne?



Doya Doya Moda'da sezon finali için üç ödül belirlendi. Jüri üyelerinin yaptığı açıklamaya göre; Doya Doya Moda'da büyük finalinde birinciye 50 bin nakit para ödülü, ikinciye 25 bin değerinde altın kolye, üçüncüye ise 10 bin TL değerinde cep telefonu verilecek.





Doya Doya Moda yarışmasının formatı ne?



Jüri koltuğunda Seray Sever, Kemal Doğulu ve Gülşah Saraçoğlu'nun oturduğu programda, yarışmacılar her gün konsepte en uygun şıklığı yakalamak için ter döküyor. Tabi yarışmacıların en önemli özelliği ise büyük beden kadınlar olması. Ardından jüri karşısına çıkan yarışmacılar puanlarını alıyor. Haftanın sonunda da en çok puanı alan yarışmacı birinci olurken, en düşük puanı alan isim veda ediyor.