TV8'de hafta içi her gün ekranlara gelen Doya Doya Moda'nın 2. sezonu geçtiğimiz hafta başladı.

TV8'de hafta içi her gün ekranlara gelen Doya Doya Moda'nın 2. sezonu geçtiğimiz hafta başladı. Jüri koltuğunda Kemal Doğulu, Gülşah Saraçoğlu, Seray Sever ve Uğurkan Erez'in oturduğu yarışmaya birbirinden iddialı yeni büyük beden kadınlar dahil oldu. Her gün konsepte uygun en iyi kombini yapmaya çalışan yarışmacılardan her hafta biri birinci olup kolyeyi alırken, en düşük puanı alan da eleniyor. Geçtiğimiz hafta Doya Doya Moda'ya veda eden Aslı oldu. 20 Temmuz Pazartesi yeni bir haftanın başladığı Doya Doya Moda yarışmasına Rümeysa Küçükislamoğlu dahil oldu. Peki Doya Doya Moda yeni yarışmacı Rümeysa Küçükislamoğlu kim? Nereli?

Ziraat Bankası TC Kimlik Son Rakamları 0-2-4-6-8 Olanlar Duyurdu: 10.000 TL Üzerinde EK ÖDEME ve KREDİ! Ziraat Bankası TC Kimlik Son Rakamları 0-2-4-6-8 Olanlar Duyurdu: 10.000 TL Üzerinde EK ÖDEME ve KREDİ!


Rümeysa Küçükislamoğlu kimdir? Nereli 



Yarışmaya İstanbul'dan katılan Rümeysa Küçükislamoğlu, 24 yaşında ve aslen Rizeli. Çiğ köfteci dükkanı işletiyor. 44 beden giyiniyor. Oldukça iddialı olan Rümeysa rakiplerini tek tek eleyeceği söyledi.