2018 yılında BluTv'de yayınlanan Dudullu Postası, 2 Nisan Perşembe akşamından itibaren Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacak.  Serkan Yılmaz'ın, Türkiye'nin en çok satan karikatür ve mizah dergisi olan Penguen için çizdiği karikatür serisi Dudullu

2018 yılında BluTv'de yayınlanan Dudullu Postası, 2 Nisan Perşembe akşamından itibaren Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Serkan Yılmaz'ın, Türkiye'nin en çok satan karikatür ve mizah dergisi olan Penguen için çizdiği karikatür serisi Dudullu Postası absürd bir komedi dizisidir. Peki Dudullu Postası dizisinin detayları neler? haberimizde sizler için derledik.



Emeklilere Özel: Vakıfbank'tan Büyük Fırsat! Emeklilere Özel: Vakıfbank'tan Büyük Fırsat!


DUDULLU POSTASI OYUNCULARI VE KONUSU



Dudullu Postası serisinden uyarlanan karakterler ve hikaye, sıradışı semtin sıradışı insanlarının gözünden anlatılıyor. Mahallenin ele avuca sığmaz gençleri, umutsuz ev kadınları, hayal dünyasında yaşayan genç kızlar, halı saha maçında kaybolan babalar...



Hepsi, samimi mizacıyla güldüren bir dizi olan Dudullu Postası'nda buluşuyor! Gazetecilik yapmak için gecesini gündüzüne katan Asım, abisi tarafından evin içine hapsedilen Melis, Melis'e aşık delikanlı Tayfur, güvenlik ve namus takıntılı Eyüp, mahallenin en tuhaf kişilerinden Sebati ve daha nicesi Dudullu'da.



Haber yaptıklarını zannederken, kendi komik hikayelerini anlattıklarının farkında olmayan gazetecilerin gazetesidir Dudullu Postası!



Başrollerini Güven Kıraç (Asım), Erkan Can (Vasıf), Taner Ölmez (Tayfur), Hazar Ergüçlü (Melis) ve Bülent Şakrak'ın (Eyüp) paylaştığı dizinin kadrosunda; Ayda Aksel (Emine), Ahmet Rıfat Şungar (Ersan), Özgür Emre Yıldırım (Cem), Aslı Bekiroğlu (Betül), Gözde Çığacı (Gül), Levent Tülek (Sebati) gibi isimler de yer alıyor.





DUDULLU POSTASI İZLENİR Mİ TUTAR MI?



BluTv'de yayınlandığı dönemde oldukça sevilen Dudullu Postası ekranlarda izlenecek mi çok merak ediliyor. Son birkaç haftadır birçok dizinin seti corona virüs nedeniyle durdu. Bu duruma çözüm bulmak isteyen Kanal D ise perşembe akşamına eğlenceli bir yapımkoyarak izleyiciyi yakalamayı planlıyor.



Başarılı olması da oldukça muhtemel olan Dudullu Postası, 13 bölümlük bir yapım...



Dudullu Postası ilk bölümüyle 2 Nisan Perşembe akşamı Kanal D ekranlarında olacak...