Kronik hastalıkların ya da bireylerin sağlık durumlarıyla ilgili detayların öğrenilebildiği E-Nabız sistemine bir süredir giriş yapılamıyor. Yaşanan bu aksaklığın ardından vatandaşlar E-Nabız neden açmıyor? Neden girmiyor? Ne zaman düzelir gibi sorulara

Ziraat Bankası Emekli Maaşlarını Kendi Bankasından Alanlara 100.000 TL Net Ödeme Yapacağını Duyurdu! Ziraat Bankası Emekli Maaşlarını Kendi Bankasından Alanlara 100.000 TL Net Ödeme Yapacağını Duyurdu!
Kronik hastalıkların ya da bireylerin sağlık durumlarıyla ilgili detayların öğrenilebildiği E-Nabız sistemine bir süredir giriş yapılamıyor. Yaşanan bu aksaklığın ardından vatandaşlar E-Nabız neden açmıyor? Neden girmiyor? Ne zaman düzelir gibi sorulara yanıt aramaya başladı. Biz de sizler için haberimizde bu detayları derledik.

Sağlık Bakanlığı tarafından bütün sağlık kurum ve kuruluşlarındaki hasta bilgilerini merkezi bir sistem içinde toplamak amacıyla oluşturulan e-Nabız sistemi akşam saatlerinde çöktü. Son dönemde özellikle artan vaka sayısı ile birlikte yapılan test sayıları da artış gösterdi. Covid-19 sonuçlarının da yer aldığı e-Nabız sistemine akşam saatlerinde bir türlü giriş yapılamadı. Peki E-Nabız neden açmıyor? Ne zaman düzelir

25 Kasım E-Nabız neden açmıyor?

Tahminlerimize göre koronavirüs test sonuçlarını öğrenmek isteyen vatandaşların akşam saatlerindeki yoğun girişleri nedeniyle E-Nabız sistemi çöktü. Geçici bir sıkıntının yaşandığı E-Nabız'a yoğunluk nedeniyle girilmiyor olabilir.

E-Nabız ne zaman düzelir?

İlerleyen saatlerde yapılacak düzenlemenin ardından E-Nabız düzelecektir.