Eba yoklama alınıyor mu 21 Eylül sonra canlı derslerde yeni Sınıf öğretmenlerinin yoklama alıp almayacağı merak ediliyor. Online eğitim, Eba üzerinden devam ederken 21 Eylül itibarı ile öğrenciler bir üst sınıfa eğitimlerine başlamış bulunmakta.

Eba yoklama alınıyor mu 21 Eylül sonra canlı derslerde yeni Sınıf öğretmenlerinin yoklama alıp almayacağı merak ediliyor. Online eğitim, Eba üzerinden devam ederken 21 Eylül itibarı ile öğrenciler bir üst sınıfa eğitimlerine başlamış bulunmakta. Şu sıralar yeni sınıflarında başlayan öğrenciler Eba da yoklama alınıyor mu 21 Eylül itibari ile çok sormaya başladı. Yüz yüze eğitimin yapılamaması, uzaktan eğitimin başlaması ile birlikte öğrenciler tekrardan yoklama alınıyor mu,  Yok yazılacak mıyım gibi soruları sormaya başlamış iken Eba ile uzaktan eğitimde yoklama alınacak mı, yok yazılacak mı sorularının cevapları haberimizde.



Eba yoklama alınıyor mu



21 Eylül itibarı ile başlayan Eba yeni sınıfa geçen öğrenciler için Eba yoklama alınıyor mu sorusu çok merakla aranmakta idi.

Bankkart Kullanıcılarına Özel Kampanya: 3.000 TL Değerinde Airpods İndirimi! Bankkart Kullanıcılarına Özel Kampanya: 3.000 TL Değerinde Airpods İndirimi!


Yapılacak açıklama için gözler Milli Eğitim Bakanlığı'na çevrilmiş iken uzaktan eğitim yeni sınıf Dün başlaması itibarıyla , Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk sabah bir açılış konuşması düzenledi. Ziya Selçuk bu süreçte izlenecek Yollar hakkında bilgi verirken yoklama konusunda da merak eden Öğrenciler ile alakalı yanıt konusunda açıklamalarını yaptı . Ziya Selçuk yaptığı açıklamada ''yoklama almayacağız amacımız evlatlarımızın daha çok öğrenmesi kendilerini geliştirmesi TV ile uzaktan eğitimin amacı çocuklarımızın derslerden soğuma masını sağlamak. 23 Mart'ta okulda hangi konular işlenecekse TV'de de o konular işlenecek sonrasında telafi çalışması bunları hazırız 'dedi. 



Gerek uzaktan eğitim gerekse de tv üzerinden izlenilen eğitim ve ders videoları yüz yüze eğitim gibi başarılı olamayacağı aşikar iken bizce online eğitimin amacı öğrencilere okuldan soğutmamak olmakta iken online eğitimde yoklama olmayacağı kesinleşti.