Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Haşmet Façalı'nın kızı Didem karakteriyle merak uyandıran ve güzelliğiyle büyüleyen Gizem Arıkan bu akşam çok ses getirecek sahnelere imza atacak. Yayınlandığı günler rekorlar kıran EDHO dizisi yeni yıldız yetiştir

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Haşmet Façalı'nın kızı Didem karakteriyle merak uyandıran ve güzelliğiyle büyüleyen Gizem Arıkan bu akşam çok ses getirecek sahnelere imza atacak. Yayınlandığı günler rekorlar kıran EDHO dizisi yeni yıldız yetiştirme de Kurtlar Vadisi kadar zirve de. Biz de sizler için EDHO'nun yıldızı ve bundan sonra sıklıkla ismini duyacağımızı Gizem Arıkan hakkında merak edilenleri derledik.

Yaralı Kuşlar'da başrol oynamış!



Kanal D ekranların geçen senenin günlük dizisi Yaralı Kuşlar başrol oyunucu Meryem, Gizem Arıkan'dan başkası değil. Uzun süredir ekranlarda yer alan Gizem Arıkan'ın Yaralı Kuşlar ve Didem rolleriyle o kadar uçurum var ki ekranda görenler onun o kişi olduğuna inanamadı.

Çocuktan Al Haberi programına katılmış!



Gizem Arıkan ekran macerası aslında az değil. Meryem dizisi başrolü öncesi Show TV ekranlarında yayınlanan Çocuktan Al Haberi programına da katılmış. Gizem Arıkan televizyona çok yakışıyor ve sürekli olarak bir atılım gerçekleştirmiş. Buradaki hali ise görenlere ne kadar değişmiş yorumları yaptırdı.

Gizem Arıkan kimdir?



Gizem Arıkan, 1994 doğumlu tam göründüğü gibi biri olan biri. Hem dünyalar tatlısı hem çok başarılı. Çocuk tiyatrosuyla başlayan karıyeri sinema filmi ve şimdi dizilerde başrol karakteriyle dikkat çekiyor. Ayrıca TRT ekranlarında Aşkın 5 Hali isimli belgeselde de oynamış.

Alpaslanla aşk yaşayacak!



ATV'nin fenomen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da yeni kadın başrol olarak diziye katıldı. Alpaslan Çakırbeyliyle yaşayacağı aşk oyuncunun daha çok ekranda  görmeye başlayacağız dönem bu gece itibariyle başlıyor.

Gizem Arıkan sevgilisi kim?



En çok merak edilen sorulardan biri olan Gizem Arıkan'ın sevgilisi kim sorusu henüz yanıt bulmadı. Gizem Arıkan'ın bilinen bir sevgilisi henüz olmadı.