Eksisozluk'te Alexandraarzat depremi! Eksisozluk kurucularından Kanzuk lakaplı Başak Purut, Alexandra arzat ile evlendi. Gayet doğal olan bu evlilik eksisozluk'te depreme neden oldu.

Eksisozluk'te Alexandraarzat depremi! Eksisozluk kurucularından Kanzuk lakaplı Başak Purut, Alexandra arzat ile evlendi. Gayet doğal olan bu evlilik eksisozluk'te depreme neden oldu. Alexandraarzat Eksisozluk olayı ne? Alexandra Arzat kimdir sizler için derledik.



Kanzuk'un eşi Eksi'de depreme neden oldu!



3 yıldan fazla bekleyen çaylak üyelerin yer aldığı eksisozluk'te Alexandra Arzat depremi yaşanıyor. Sözlüğün kurucusu ve seo'su anzuk lapaklı Başak Purut geçtiğimiz günlerde evlenmişti. Eşini 3 gün önce eksisozluk'e üye yapmış ve hemen yazar onayı vermişti. Üzerine yeni gelin Alexandra Arzat, bir anda sözlükte bir kişinin banlanmasını sağlayınca olanlar oldu. Eksisozluk yazarları Alexandra Arzat ve Başak Purut çiftine bu hareketin yakışmadığı dile getirdi. Dile getiren bir yazarda banlanınca olanlar oldu!



londonphile Banlandı!



londonphile isimli sevilen bir üye alexandraarzat'ı tekrar çaylak rolüne getirilmesi isteyerek sözlükten uzaklaştırıldı. Bu sefer Londonphile sevenler eksisozluk boykot kararı aldı. Eksisozluk yazarları Londonphile geri dönmesini ve Alexandra Arzat'ın çaylak rolüne geçmesini istiyor.

Emekliye Müjde: TC Kimlik İle Ödeme 19.000 TL Olarak Hesaplara Yatacak! Emekliye Müjde: TC Kimlik İle Ödeme 19.000 TL Olarak Hesaplara Yatacak!


Bakalım bu boykot karşısında Kanzuk lakaplı Ceo Başak Purut ne yapacak.