Elazığ'daki depremde ölen veya yaralanan var mı merak ediliyor. İletişim araçların bir çoğu ilk başlarda çalışmadı.

Elazığ'daki depremde ölen veya yaralanan var mı merak ediliyor. İletişim araçların bir çoğu ilk başlarda çalışmadı. Hem iyi hem kötü haberler gelmeye devam ediyor. Elazığ Depreminde ölen var mı? Yıkılan ev var mı merak ediliyor. Özellikle köylere ulaşım sağlanamıyor.



Son Dakika 14 Vatandaş Yaşımını Yitirdi!



Elazığ'da 8, Malatya'da 6 kişi hayatını kaybettiği açıklandı.



Depremin En net görüntüleri!





Malatya'dan çok üzücü haberler!



Malatya Pütürge Belediye Başkanı: "100'den fazla yıkım var. Yaralılarımız var. Vatandaşların kalan konutlara girme şansı yok. Mahalle meydanlarında çadırlar kurmaya çalışıyoruz"



Afad'dan son dakika!

PTT pazartesi ödeme yapacak: Emeklilere 50.000 TL ödenecek! PTT pazartesi ödeme yapacak: Emeklilere 50.000 TL ödenecek!


AFAD: "Telefon görüşmelerinde mümkünse web tabanlı uygulamaların ve SMS'lerin tercih edilmesi önem arz ediyor."



Elazığ Deprem'i sonrası halk sokaklarda!



Elazığ'da 6.5 şiddetine revize edilen deprem sonrası gelecek haberlerde gözler. Elazığ Depremi sonrası artçılar sürüyor. 5.4 ve 4.5 şiddetinde şehir merkezi depremleri oldukça korkuttu. Şu anda deprem 21:13 sularında Malatya'da olmaya başladı. Elazığ'da yıkılan ev var mı? Elazığ'da can kaybı ölü veya yaralı var mı merak ediliyor.



Depremler Elazığ'da durmuyor!





AFAD ' a göre 21: 17 ' de merkez üssü Elazığ Baskil ilçesi olan 5,1 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Bu depremden önce 5.4 ve 4.5 şidedtinde depremler oldu. Ancak depremler durmuyor. İlk olarak 3.4 Malatya'da deprem olurken hemen ardından 4.2 şiddetinde bir deperm daha oldu.



Yıkılan evler olduğu söyleniyor!





Soylu noktası koydu!



Elazığ Sivrice merkezde 4-5 yıkık bina var. Can kaybı merkezde şu anda söz konusu değil. 2 yaralı var. Pötürge merkezde birkaç binanın yıkıldığı, hasar aldığı bilgileri var. Köylerden sağlam bilgi almaya çalışıyoruz



Elazığ Depremi kaç saniye sürdü?



En çok merak edilen soru Elazığ depremi kaç saniye sürdü? Elazığ'da Deprem saniyesi merak ediliyor. Deprem 40 saniye sürdüğü açıklandı! 40 saniye deprem oldukça uzun bir süre olduğunu uzmanlar dile getirdi. Artçılar gelmesi biraz da olsa büyük bir deprem olmayacağının işareti.



Donma Tehlikesi!



Şu an Elazığ Sivrice'de hava sıcaklığı -4.3 C! Bu nedenle deprem bölgesinde en büyük tehlike şu an enkaz altında hipodermi/donma... Varsa enkazlara hızlı müdahale, Isıtıcı ve battaniye yardımı çok önemli..



Malatya'da 1 Kişi Hayatını kaybetti!



Elazığ depreminde Malatya'da 1 kişi hayatını kaybettiği açıklandı. Açıklamayı İç işleri Bakanı Süleyman Soylu yaptı.