Elazığ depreminde ağlatan görüntüler. 14 ölü ve 255 yaralımızın olduğu Elazığ depremi sonrası bu görüntü damga vurdu.

Elazığ depreminde ağlatan görüntüler. 14 ölü ve 255 yaralımızın olduğu Elazığ depremi sonrası bu görüntü damga vurdu. Baba çocuğa kendisini siper etti ancak yetmedi. İşte Elazığ depreminin ardından en yürek burkan görüntüler sizlerle.



Kendini çocukları için feda etti!



Elazığ depremin ardından bir babanın, çocuğunun cesedine kendisini nasıl siper ettiği görüntüler herkesi ağlattı. Ancak baba çocuğunu kurtaramadı. Babanın da yaşamını yitirdiği öğrenildi. Depremin en ağır görüntüleri herkesi ağlattı. 



Ağlatan görüntüler!





14 Kişi hayaıtnı kaybetti!



Depremde son gelen bilgilere göre 14 kişinin hayatını kaybettiği 255 yaralı olduğunu dile getirdi. AKOM'da yola çıktığı öğrenildi. Bilançonun her geçen dakika artacağı öngörülüyor. Deprem uzun zaman Elazığ, Malatya halkının kendisine gelmesini zorlayacak ve daha da sayıların artacağı öğrenildi. Elazığ'da 8, Malatya'da 6 kişi hayatını kaybettiği açıklandı.



Son Dakika Elazığ Belediyesi Kan gerkeiyor!

Emeklilere Çifte Bayram! Hem Zam Hem de Çifte Maaş! Emeklilere Çifte Bayram! Hem Zam Hem de Çifte Maaş!


Elazığ belediyesi yaptığı son dakika açıklamda; Hastanelerde tedavi gören vatandaşlarımız için çok acil kan ihtiyacı bulunmaktadır. Vatandaşlarımızın kan vermeleri için hastanelere gitmelerini önemle rica ederiz.