Elazığ'da yaşanan depremin ardından Elazığ ve Malatya'da okullar ertelendi! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada Elazığ ve Malatya illerinde okulların açılmasının ileri bir tarihe alındığını açıkladı. Peki Elazığ'da okullar ne zaman açılacak

Elazığ'da yaşanan depremin ardından Elazığ ve Malatya'da okullar ertelendi! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada Elazığ ve Malatya illerinde okulların açılmasının ileri bir tarihe alındığını açıkladı. Peki Elazığ'da okullar ne zaman açılacak? Malatya'da hangi ilçelerde okullar ertelendi? Tüm detaylarıyla sizler için hazırladık...



İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 29 Ocak Çarşamba günü kameralar karşısına geçti! Depremin yaşandığı günden bu yana Elazığ'da, deprem bölgesinde bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, öğrencilerin pek çoğunun kitaplarının depremden zarar gördüğünü, öğrencilerin de psikolojik açıdan rehabilite edilmeleri için çalışmalar yaptıklarını söyleyerek Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'la gerçekleştirilen müzakerelerin ardından Cumhurbaşkanına da durumu arz ettiklerini ve Elazığ ilindeki tüm okullarla Malatya'nın bazı ilçelerinde okulların açılmasının ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu.



Elazığ ve Malatya'da Okullar Ertelendi! Ne Zaman Açılacak?

İcralık ve hacizlik olanlar için son şans! TBMM onayından geçti ve borçlar silinecek! İcralık ve hacizlik olanlar için son şans! TBMM onayından geçti ve borçlar silinecek!


Elazığ'da tüm il genelinde okulların açılışı 3 Şubat 2020 tarihinden 10 Şubat 2020 tarihine ertelendi! Malatya'nın Pötürge, Doğanyol, Kale ve Battalgazi ilçelerinde de okullar 10 Şubat 2020 tarihinde eğitim öğretime başlayacak.