Elazığ ve Malatya'da depremler durmuyor. Akşam üstü peş peşe depremler hayatı olumsuz yönde etkiliyor.

Elazığ ve Malatya'da depremler durmuyor. Akşam üstü peş peşe depremler hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Elazığ'da 5.1 şiddetinde bir deprem daha olmasının ardından 4.4 ve 4.1 şiddetinde depremler hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Soğuk havada vatandaşlar sokağa çıkıyor. 



Elazığ ve Malatya'da çok şiddetli depremler!



Elazığ ve Malatya'da sık sık depremler oluyor. Elazığ'da 19:30'da meydana gelen 5.1 şiddetinde deprem yürekleri ağza getirdi. Akşama doğru olmasından dolayı deprem oldukça korkuttu. Hemen ardından Elazığ Sivrice'de bu sefer 4.5 şiddetinde bir deprem daha meydana geldi. 19:44'de gerçekleşen deprem adeta hayatı olumsuz yönde etkiledi. Elazığ'da olan deprem Malatya'ya çok yakın ve merkez üssü Malatya gibi hissediliyor.



Manisa'da başladı! 4.1 Son Dakika

Denizbank Nisan ayının sonuna kadar yeni ödeme verecek: 40.000 TL'ye kadar hemen aynı gün onay alın! Denizbank Nisan ayının sonuna kadar yeni ödeme verecek: 40.000 TL'ye kadar hemen aynı gün onay alın!




Manisa'da 20.49'da 4.1 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Deprem Manisa, Balıkesir ve İzmir'de hissedildi!



İşte Akşam peş peşe depremler!





Son Dakika 29 Vatandaşımız hayatını kaybetti!



Son Dakika gelen haberler hiç iyi değil. 29 vatandaşımız depremde hayatını kaybettiğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. 1000 kişiden fazla vatandaş yaralnırken 43 kişi enkazın altından sağ salim çıkartıldı. 



Elazığ'da depremlerin uzmanlar 7-10 gün süreceğini düşünüyor. 5.1 büyüklüğündeki depremin ardından Elazığ Sivrice bu kez 4.5 ile sallanması gece yarısı şehirde korku hakim.