Elektrik ve Doğalgaz faturaları 2 katı geldi. Faturalar neden yüksek geliyor.

Elektrik ve Doğalgaz faturaları 2 katı geldi. Faturalar neden yüksek geliyor. Elektrik ve Doğalgaz Faturaları neden 2 katı geliyor. Faturaların ertelenmesi beklenirken gelen 2 katı faturalar nasıl ödenecek? Okunmalar büyük bir şok yaşadı.



Elektrik ve Doğalgaz faturaları okunmayacaktı!



Elektrik ve Doğalgaz faturaları 3 ay okunmayacaktı. Ancak belirli bir kaç işlemle faturalar yine de gelmeye devam ediyor. Ancak bu ay gelen faturalar şok etkisi yarattı. Elektrik ve Doğalgaz faturaları nerdeyse 2 katı geldi. Geçen ayla bu ay arasında daha az yakanlara bile yüksek faturalar geldi. Konuyla ilgili yetkililer henüz bir açıklama yapmazken faturalar şok etkisi yarattı. Peki ne olacak? Bu yüksek faturalar ödenecek mi?



Türkiye'de Faturalar çok yüksek geldi!

14 Milyon EMEKLİYE Müjdeler Geldi! Maaş Alan Emekliler İçin Son Kez 12000 TL Ödeme O Kurum Tarafından Yapılacak! 14 Milyon EMEKLİYE Müjdeler Geldi! Maaş Alan Emekliler İçin Son Kez 12000 TL Ödeme O Kurum Tarafından Yapılacak!


İgdaş ve Tedaş Elektrik ve Doğalgaz faturaları yüksek gelmesiyle ilgili bir açıklama yapmadı. 3 ay boyunca Elektrik ve Doğalgaz faturaları ödenmemesini isteyen halk, gelen yüksek faturalarla neye uğradığını şaşırdı. Kısa sürede Tedaş ve İgdaş'ın konuyla ilgili açıklama yapması bekleniyor.



Cem Seymen duyurdu!



Twitter üzerindne "Elektrik ve doğalgaz faturaları geçen aylara göre yarı yarıya daha az kullanmama rağmen bu ay iki kat yüksek geldi. Sizlerde durum nasıl?" açıklaması yapan Seymen'e kısa sürede 30 bin beğeni geldi. Seymen'in bu sözleri sonrası tüm vatandaşlar 2 katı fatura olduğunu duyurdu.



Zorunlu Bağış mı var?



Sosyal medyada gelen bu farklı faturalar sonrası akıllara Zorunlu Bağış mı yapılıyor sorusu da geldi. Ancak konuyla ilgili henüz bir açıklama yok. Çünkü Elektrik ve Doğalgaz faturaları yazan firmalar özel firmalar. Konuyla ilgili devlet yetkilileri açıklama yapacak.