Elif Yıldırım Gören kimdir? Survivor 2020 Elif kimdir? Survivor Elif Yıldırım Gören kimdir nereli kaç yaşında. TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor programında yarışan Elif Yıldırım Gören kaç yaşında? Elif Yıldırım Gören sevgilisi var mı? Elif Yıldırım

Elif Yıldırım Gören kimdir? Survivor 2020 Elif kimdir? Survivor Elif Yıldırım Gören kimdir nereli kaç yaşında. TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor programında yarışan Elif Yıldırım Gören kaç yaşında? Elif Yıldırım Gören sevgilisi var mı?



Elif Yıldırım Gören kimdir?



TV8'in sevilen yarışması Survivor 2020 ekran yolculuğuna hız kesmeden devam ediyor. Ünlüler takımında bulunan Elif Yıldırım Gören seyircinin dikkatini çekti. Peki, Elif Yıldırım Gören'in mesleği nedir? Elif Yıldırım Gören kaç yaşındadır?

Vakıfbank Emekli Kredisi: Maaş Alan Emeklilere Verilecek Tutar Belli Oldu! Vakıfbank Emekli Kredisi: Maaş Alan Emeklilere Verilecek Tutar Belli Oldu!


Survivor Elif Yıldırım Gören kimdir?



Survivor 2020 yarışmacıları seyircilerin ilgi odağı olmaya devam ediyor. Özellikle, ünlüler takımında yer alan Elif Yıldırım Gören performansı ve karakteriyle seyirciden tam not aldı. Performansını her hafta yükseltmeyi başaran yarışmacı 14 Şubat 1990 yılında İznik'te dünyaya geldi. Atletizm alanında milli sporcu olan Elif Yıldırım Gören, 1.70 boyunda ve 55 kilodur. ENKA Spor Kulübü'ne üye olan yarışmacı, 400 metre engelli koşullarında ülkemizi temsil etmektedir.



Azmi, hırsı ve asla pes etmeyen yapısı nedeniyle Survivor'da ilk haftadan beri dikkatleri üzerine çekti. 2012 yaz olimpiyatlarında ülkemizi temsilen  4*400 metre engelli koşu yarışmasında yer aldı. Bugüne kadar Milli Atletizm Takımına seçilen en genç sporcu olma ünvanında sahibi oldu. Kova burcu kadını olan Elif Yıldırım Gören, sadece parkurlarda değil; ada hayatında da sivri çıkışlarıyla adından söz ettirdi. Dişli bir yarışmacı olan Elif Yıldırım Gören, Survivor'ı uzun yıllardır yakından takip ettiğini açıkladı. Nagehan Karadere ve Selma Apak gibi atletizm kökenli yarışmacıları kendisine örnek aldığını ifade etti. Survivor'ın artık bir kadın şampiyona ihtiyacı olduğunun altını çizen Elif Yıldırım Gören, el yeteneği gerektiren oyunlar için özel dersler aldı.



Haftanın performansı ödüllerini kazanarak öne çıkan yarışmacı, hem takım arkadaşlarıyla hem de gönüllülerdeki yarışmacılarla sert diyaloglar içerisine girmekten kaçınmıyor. Survivor'un zayıflara göre bir yer olmadığını çok iyi bildiğini söyleyen Elif Yıldırım Gören, aile özlemini bastırmak için hedefine kitlenmiş durumda bulunuyor. Finale gitmek ve birincilik ödülünü kazanmak isteyen Elif Yıldırım Gören'in özel hayatında kimse bulunmuyor.