Emeklinin cebi dolacak! Milyonlarca Emekliye büyük fırsat! Emeklilere 3500 TL ödeme tarihleri belli oldu! Hem bayram ikramiyesi hem banka promosyonlarıyla Mart ayı Emekliler için oldukça güzel geçecek! Peki hangi emekli ne kadar maaş alacak? Emeklilere ve

IBAN Numarasına Ödenecek, 100.000 TL'ye Kadar İsteyen Hemen Alacak! IBAN Numarasına Ödenecek, 100.000 TL'ye Kadar İsteyen Hemen Alacak!
Emeklinin cebi dolacak! Milyonlarca Emekliye büyük fırsat! Emeklilere 3500 TL ödeme tarihleri belli oldu! Hem bayram ikramiyesi hem banka promosyonlarıyla Mart ayı Emekliler için oldukça güzel geçecek! Peki hangi emekli ne kadar maaş alacak? Emeklilere verilecek ikramiye ve maaşlar ne kadar? 2021 Mart ayında Emekliler cebine geçecek toplam tutarı sizler için hazırladık!

Emekli bayram edecek! Emekliye 3500 TL ödeme yapılıyor!



Emekli vatandaşlara nefes aldıracak ödemeler ve tarihleri belli oldu! Emekliler yılda iki kez aldıkları, Bayram İkramiyesi ve üç yılda bir alınan promosyon ücretleri için yeni bir şans doğdu! Sunulan yeni fırsatla Emeklilere 1500 TL ödeme alacak! Emekliler ayrıca Bayram ikramiyesi için erken ödeme alma yolu göründü.

Emekliye Bayram ikramiyesi öne çekiliyor!

Emekli vatandaşlara bayram ikramiyesi geliyor! Milyonlarca Emekli bayram ikramiyesi almak için sıraya girdi! Tüm Emekliler ortak kararla Bayram ikramiyesini öne almak istiyordu! İşte bu bayram ikramiyeleri için tarih güncellemesi geliyor!

Mart ayında 2000 TL Ödenecek!

Emekliler 12 Nisan tarihinde olan Ramazan öncesi ve Bayram sonrası 1000 TL ve 1000 TL ödeme alabilecek. Pandemi nedeniyle zamlı olup olmayacağı henüz netleşmeyen bu ödemeler için tarih verilmişti! En çok merak edilen tarih öne çekiliyor!

12 Nisan öncesi ve 12 Mayıs'ta Bayram ikramiyeleri yatacak!



Her Yıl Ramazan Bayramı öncesi ve Kurban bayramı öncesi verilen Emekli ikramiyeleri bu yıl öne çekiliyor! Bu sene Kurban bayramı beklenmeden Emeklilere Bayram öncesi 12 Nisan'dan 15 gün önce ödeme yapılacak! 1000 TL ödeme Nisan öncesi (Mart sonu) alınırken 12 Mayıs tarihinde bir ödeme daha yapılacak! Emekli vatandaşları sevinçten havaya uçuracak bu gelişmeler sonrası gözler Bayram ikramiyelerine çevrildi!

Emekliye Promosyon fırsatları artıyor!

Emekliler ve bankalar arasında sıkı Promosyon pazarlığı yapılıyor! Bu promosyon pazarlığında zarar gören Emekliler oluyor! Emekli vatandaşlar yeni bir bankaya geçmek istediğinde hem promosyon sözleşmesi iptal ediliyor hem de Banka kart kullanım ücreti alınıyor. Bu sebepten büyük şikayetlerin artması sonrası müdahale kaçınılmaz oldu!

1 Yıl içinde çıkılabilecek!

Emekli vatandaşlar için büyük müjdelerden biri, Promosyon ücretini aldıktan 1 yıl sonra Emekli maaşını başka bir bankaya taşıyabileceksiniz! Hem fırsatçı vatandaşlar hem gerçekten haklı olanların hakkı geçmemek için Promosyon ücretlerine müdahale yapılmaya hazırlanıyor! Bu müdahale kapsamında 1 yıl içinde Promosyon ücreti aldığınız bankadan çıkabileceksiniz, ancak 1 yıl sonunda yeni bankadan promosyon ücreti alamayacaksınız. Ancak güzel haber çıktığınız banka da sizden Kart Ücreti ve Promosyon kesintisi yapmayacak!

Halen Promosyon almayan varsa..

Geçtiğimiz yıl Promosyon ücretleri bir kez daha yayınlanmıştı. Şu an Promosyon ücretleri 1 yılı geçti! Emekli vatandaşlar halen Promosyon ücreti almayan varsa hemen alabilir! Türkiye'de tüm bankalar Promosyon ücretlerini belirlemişti. En yüksek veren banka yada kendi bankanızdan hemen alabilirsiniz!