Sürekli dizi veya kendimize hitap eden filmleri televizyon ortamında bulabilmemiz pek mümkün olmaz.

Sürekli dizi veya kendimize hitap eden filmleri televizyon ortamında bulabilmemiz pek mümkün olmaz. Bu gibi durumlarda hepimiz genellikle film sitelerine yönelerek kendimize uygun filmler bulmak için arama çalışmasına gireriz. Daha çok film sitelerinde kişiye hitap eden veya o anki ruh halinizi anlatan her türlü film bulmamız mümkündür. İstediğiniz her hangi bir filmi yüksek kalitede izlemenin ve araya reklam girmeden izlemek oldukça haz v erici bir duygudur



İyi Bir Film Sitesinin Genel Özellikleri



Genellikle her film sitesi ben en iyisiyim diyerek başladığı bu yolda aslında bazı püf noktalar bulunmaktadır bunlardan bazıları;

Ziraat Bankası Emekli Maaşlarını Kendi Bankasından Alanlara 100.000 TL Net Ödeme Yapacağını Duyurdu! Ziraat Bankası Emekli Maaşlarını Kendi Bankasından Alanlara 100.000 TL Net Ödeme Yapacağını Duyurdu!



  • Yüksek çözünürlük: Yüksek çözünürlüğü olan bir film sitesinde istediğiniz çözünürlük tercihini yaparak daha yüksek veya daha düşük çözünürlükte filmlerinizi izleyebilirsiniz.




  • Ses kalitesi: bir film sitesindeki ses kalitesi ne kadar iyi olursa kullanıcı çekmesi daha kolay olmaktadır. Çünkü Türkçe dublaj filmlerde görüntü önden ses arkadan geliyorsa veya durum tam tersi ise izleyici bir daha o siteye girmeyecektir.

  • Güncellik: her film sitesinde olması gereken güncellik konusu önemli konular arasınadır vizyondan düşen filmleri ilk olarak sizin sitenizde yayınlanırsa bu daha fazla kullanıcı anlamına gelmektedir.

  • Daha az reklam: televizyon izlerken sıkıldığımız reklamlar her filmde karşımıza çıktığında daha sıkıcı ve olumsuz etki bırakılmasına neden olmaktadır. Bu yüzden daha az reklam kullanıcının daha fazla dikkatini çekerek her film izlemek istediğinde siteye gelmesini sağlayacaktır.

  • İddialı bir ara yüz: kolay kullanımı olan bir ara yüz kullanıcıda bıraktığı ilk izlenimdir karışık bir ara yüz veya göz yoran bir ara yüz pek tercih edilen konumda değildir.

  • Kolay ulaşım: adres çubuğuna yazıldığında kolay ulaşıla biliyor olması gerekmektedir. Çünkü en iyi siteler en çok tıklama alan sitelerdir.

  • Kullanıcı dostu: kullanıcıyı çok fazla yormayacak ve aradığı şeye daha basit ulaşabileceği bir ara yüz veya bir arama çubuğu herkes için ideal bir seçenek olacaktır.



Bu tür özellikleri taşıyan film siteleri bizim tabirimizle en iyi film siteleri olarak bilinmektedir. Bu siteler her zamana kendilerini güncellemeleri ve vizyondan gelen filmleri kendi içerisinde barındırmalıdır. Kullanıcı hangi ruh halı içerisinde ise ona uygun olarak kategoriden film seçebilmeli ve rahatlıkla izleyebilmelidir.



Vizyondan Film Sitesine



Sinemaya gidip izleyemediğiniz evinizde rahat rahat izlemek istediğiniz filmler ilk olarak güncel film sitelerine düşmektedir ve kullanıcı ev rahatlığında bu alternatifleri değerlendire bilir ve istediği şekilde filim izleye bilmelidir. Film sitelerinin en önemli özelliği arasında bulunan yeni filmlerin hemen kullanıcı ile buluşturularak keyifli zaman geçirmesini sağlamaktır.



Film Sitelerinde Kategori Seçimi



Film söz konusu olduğunda birçok türde film bulunmaktadır. Mesela ailecek film saati yapmak istediğiniz fakat nasıl bir film izleyeceğinizi seçemediniz film sitlerinde bulunan kategori sayesinde aile filmleri adı altında bulunan tüm filmler aile için oldukça uygun olmaktadır. Genellikle aile temalı filmlerin bulunduğu bu kategori ailenizle keyifli vakit geçirmek için tercih edebilirsiniz. Buna benzer birçok kategorisi bulunan film sitlerinde her ruh haline veya her moda göre filmler bulmak mümkündür.



Animasyon, romantik, korku, komedi gibi birçok kategorisi bulunan ve bu kategori içerisinden hangi tür bir film izlemek istiyorsanız onu seçmeniz için tasarlanmış bölümlerdir. Bir film sitesinde bulunması gereken ve bu site eve iyi denilebilecek olan kategoriler eleştirmenden kaç puan aldığını göstermesi veya film hakkında bilginiz yoksa bile sizlere tanıtımını sunan bölümler olmaktadır sizlerde keyifli vakitler için film sitelerini kullana bilir ve hayatınıza renk katabilirsiniz.