Çukur 4. sezon 2.

Çukur 4. sezon 2. bölüm fragmanı büyük ses getirdi. Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur 4. sezon İdris Koçavalı geri dönüyor. Yayınlandığı gün reyting rekorları kıran Çukur'da Ercan Kesal resmen geri döndü.



Ercan Kesal Çukur'da!



Show TV'nin 4. sezona başlaması beklenen Çukur'da yeni savaşta İdris Koçavalı sürprizi. Aras Bulut İynemli, Barış Arduç, Rıza Kocaoğlu, Necip Memilli gibi yıldızların yer aldığı Çukur 4. sezon efsane geliyor. Çukur'da Baba İdris Koçavalı geri dönüyor.



Yamaç babasını öldürdüğünü itiraf ediyor!



Çukur 4 kardeşin yan yana geldiği sahnede Yamaç, İdris Koçavalı öldürdüğünü itiraf edecek. Bu sahnede bu hafta sete gelen Ercan Kesal'da yer alacak. Baba Koçavalı 4. sezonda sık sık görünecek. Geri dönmeyecek ancak kafayı yiyecek 4 kardeş ve sırayla ölen Koçavalılar arasında İdrid Koçavalı hep görünecek.



Ercan Kesal 3 bölümde bir oynayacak!

Nisan Ayında PARA Kazanmak İsteyenler İçin MEVDUAT Önerileri Duyuruldu! Nisan Ayında PARA Kazanmak İsteyenler İçin MEVDUAT Önerileri Duyuruldu!


Her 3 bölümde bir sahne anlaşması yapılan Ercan Kesal, Menajerimi Ara dizisiyle beraber kısa kısa TV'de görünmeye devam edecek. Ancak bir daha uzun bir dizi düşünmeyen Ercan Kesal böylelikle hayranlarının az da olsa özlemini dindirecek.