Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan merakla beklenen müjdesini açıkladı. Söze Enerji ile başlayan Erdoğan, milli bağımsızlık için enerji olmazsa olmazdır yorumu yaptı.

15 milyon 555 bin emekliye 100 bin TL ödeme verileceği açıklandı! Nakit ihtiyacı olan emekliler alabilecekler! 15 milyon 555 bin emekliye 100 bin TL ödeme verileceği açıklandı! Nakit ihtiyacı olan emekliler alabilecekler!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan merakla beklenen müjdesini açıkladı. Söze Enerji ile başlayan Erdoğan, milli bağımsızlık için enerji olmazsa olmazdır yorumu yaptı. Enerji sektöründe bir müjde verecek olan Erdoğan'ın 2 gündür beklenen müjdesini açıkladı. Hemen ardından Petrol ve Doğalgaz diyerek heycanlandırdı. Peki Erdoğan'ın müjdesi neydi? Erdoğan 21 Ağustos ne duyurdu.



Erdoğan'ın sözleri şu şekilde! Görülmedik Bir Kapı Açıldı!



Enerji, kalkınmanın temel unsuru olmanın yanında milli bağımsızlığın tesisinde de büyük öneme sahiptir. Enerji milli bağımsızlık için çok büyük öneme sahiptir. Dünyada son bir asırdır yaşanan hiçbir kaos, çatışma ve savaş yoktur ki gerisinde enerji hesabı yatmasın. Biz hep önce insan dedik, önce kardeşlik dedik. İnsanlık bizde, petrol onlarda kaldı. Rabbim bize görülmedik bir kapı açtı. Bu alanda artık en üst lige çıkmış bir Türkiye var.



Erdoğan müjdesi ne? Erdoğan Duyurdu!



Türkiye, tarihinin en büyük Doğalgaz keşfini yaptı. Karadeniz'de Türkiye Doğalgaz buldu.