Partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin başlıklara dair yorum yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun SSK'nın başında olduğu dönemden bahsetti. Bu dönemi şimdiki Z kuşağının bilmediğini aktaran Erdoğan, hastanede hayatını kaybeden

Partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin başlıklara dair yorum yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun SSK'nın başında olduğu dönemden bahsetti. Bu dönemi şimdiki Z kuşağının bilmediğini aktaran Erdoğan, hastanede hayatını kaybeden hastaların tedavi ücretlerinin ödenmemesi nedeniyle ailelerin, cenazelerini alamadığını belirtti. Erdoğan, o dönemlerdeki adı Okmeydanı SSK Hastanesi olan ancak şimdi adı Okmeydanı Cemil Taşçıoğlu Hastanesi olarak değiştirilen hastanede yaşananları anlattı. Kendi yakınlarının da o hastanelerde değişik maceralar yaşadığını kaydeden Erdoğan, insanların ölülerini bile alamamasının vahametine işaret etti.


"AK Parti'ye oy veren militandır" sözlerine tepki!


Kendilerini eleştiren kesimlerin ekonomi, teknoloji, sanayi ve finans alanlarında bilgisiz olduğunu belirten Erdoğan, eleştirileri kendi bilgileriyle değil de başkalarının dolduruşuyla yaptıklarını dile getirdi. Kılıçdaroğlu'nun da bu konularda bilgisiz olduğunu aktaran Erdoğan, yaptığı bütün eleştirilerin kağıt üzerinden okunduğunu vurguladı. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına göre AK Parti'ye oy veren kişilerin militan olduğunu belirten Erdoğan, terör örgütü üyelerine "arkadaşlar" diye hitap eden Kılıçdaroğlu'nun tutarsızlıklarının bulunduğunu ifade etti.

Aşı açıklaması ve esnafa destek müjdesi!


Dünyadaki birçok gelişmiş ülkenin aşı bulmakta güçlük çektiğini kaydeden Erdoğan, verdikleri 50 milyon doz aşının 10 milyonunun ülkeye geldiğini hatırlattı. Yakın zamanda bütün hedef kitlenin aşılanmış olacağını aktaran Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu konuda herhangi bir şüpheye gerek olmadığına değindi. Esnaflara sunulan aylık bin liralık kira desteğinin 3 ay daha süreceğini ifade eden Erdoğan, Ocak-Haziran ayları arasında ödenecek faiz destekli kredilerin taksitlerinin ertelendiğini söyledi. Erdoğan, bu dönemde kapanan kafe ve restoranlara "esnaf destek ödemesi" yapacaklarını belirtti.