Çukur'a veda ediyor. Show TV ekranların 4 sezondur rekorlar kıran işi Çukur'da hiç beklenmedik ayrılık.

Çukur'a veda ediyor. Show TV ekranların 4 sezondur rekorlar kıran işi Çukur'da hiç beklenmedik ayrılık. 4 sezondur pazartesi akşamı en çok izlenen dizisi, bir çok yıldız ismi konuk eden Çukur dizisinden Vartolu çıkıyor. Erkan Kolçak Köstendil Çukur'a veda etti.

Vartolu dönüyor!

Vartolu bu bölümde Yamaç ile telefonda görüşecek ve haftaya yayınlanan bölümde Çukur'a geri dönecek.

Çukur'da beklenmedik ayrılık!

Erdenet karakteri oldukça güçlü yapan senarist bir ayrılık olacağını geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. Selim Koçavalı mı Cumali Koçavalı mı derken Çukur'a veda eden hiç beklenmedik bir isim oldu. Çukur dizisinden ayrılan Koçavalı Selim Koçavalı oldu. Çukur dizisinde Erkan Kolçak Köstendil'in canlandırdığı Vartolu karakteri ölerek diziden ayrılıyor.

Sete veda etti!

Çukur dizisinde bugün Erkan Kolçak Köstendil'in son set günüydü. Dizinin hemen hemen tüm oyuncuları, reji ekibi Erkan Kolçak Köstendil'in vedasında hazır bulundu. Çukur dizi setinin en hüzünlü anlarından biri başrol oyuncusunun diziye veda etmesi oldu.

Erkan Kolçak Köstendil Çukur'a ne zaman veda ediyor?

Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinde Vartolu'nun vedasını 2 bölüm sonra izleyeceğiz. Çukur'un 9 Kasım pazartesi günü ekranlara gelen bölümünde Vartolu karakteriyle Erkan Kolçak Köstendil'e veda edeceğiz.

Hayranları izlemem yorumu!

Çukur setinden gelen Erkan Kolçak Köstendil veda haberi sonrası bir çok Çukur hayranı diziyi bir daha izlemeyeceğini, bizim için Çukur 2 bölüm sonra bitiyor yorumları yaptı. En çok ekranda Yamaç ve Vartolu sahneleri isteyen hayranların geçtiğimiz hafta bu isteği gerçekleşmişti. Çukur 2 Kasım pazartesi ve 9 Kasım Pazartesi günleri ekrana gelen bölümde Vartolu'ya doyacağız ancak bu son görüşümüz olacak.

Kendi de istedi!

Çukur'un senaristi Gökhan Horzum yakın kaynaklarına aktardığı bilgide, kimseyle vedalaşmak istemezdik ancak finale giderken son sezon olması nedeniyle bu ayrılıklar olacak. Final sezonu olmasa Vartolu yaşardı dedi ancak erkan Kolçak Köstendil çocuğunun en güzel zamanlarını kaçırmak istemediği de gelen bilgiler arasında.