Son Dakika Ermenistan teslim oldu Ermenistan başbakanı Paşinyan, Ermenistanın teslim olduğunu açıkladı. Son dakika gelen bilgiye göre Karabağ Azerbaycan’a bırakıldı.

Son Dakika Ermenistan teslim oldu Ermenistan başbakanı Paşinyan, Ermenistanın teslim olduğunu açıkladı. Son dakika gelen bilgiye göre Karabağ Azerbaycan’a bırakıldı. Tüm Türkiye müjde olarak gözüken haber geldi. . Yıllardır süregelen Karabağ sorunu an itibarıyla çözüldü. Karabağ gerçek sahibi Azerbaycan'a verildi.

Ermenistan Devlet Başkanı Paşinyan, teslim olduklarını açıkladı!



Paşinyan yaptığı açıklamada; "Rusya ve Azerbaycan devlet başkanlarıyla Karabağ'daki savaşın 13.00 itibariyle sona ermesine ilişkin bir bildiri imzaladım. Yayınlanmış olan açıklama metni hem ben hem de Ermenistan halkı için inanılmaz derecede acı verici" ifadelerini kullandı!

Pasinyan'ın imzaladıkları;

Raptiye Karabağ'ın statüsü müzakere konusu olmayacak.

Raptiye Azerbaycan ordusu, bugüne kadar işgalden kurtardığı mevkilerde kalacak

Raptiye Bölgede Türk ve Rus güçleri konuşlandırılacak

BAKÜ'DE PATLAMA SESİ!

Azerbaycan başkenti Bakü'de Ermenistan teslim olurken bir patlama sesi meydana geldi. Bu sesin sebebi halen açıklanmadı.

Dağlık Karabağ Azerbaycan'ın!

Ermenistan'ın Dağlık Karabağ'da teslim olduğunu, önümüzdeki saatlerde bir teslim olma belgesi imzalayarak işgal ettiği topraklardan çıkacağını duyurdu. İmzada Rusya'nın da hazır bulunacağı açıklandı.