Ersin Korkut kimdir? TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2020 en çok ses getiren isimleri arasında yer alan Ersin Korkut kimdir? Ersin Korkut köpeği gündemden düşmüyor. Peki Ersin Korkut'un köpeği mess öldü mü? Ersin Korkut'un köpeği Mess gerçekten öldü

Ersin Korkut kimdir? TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2020 en çok ses getiren isimleri arasında yer alan Ersin Korkut kimdir? Ersin Korkut köpeği gündemden düşmüyor. Peki Ersin Korkut'un köpeği mess öldü mü? Ersin Korkut'un köpeği Mess gerçekten öldü mü?



Ersin Korkut kimdir? Nereli, kaç yaşında?



Survivor 2020'nin en dikkat çeken yarışmacısı Ersin Korkut oldu. Peki, Ersin Korkut kimdir? Ersin Korkut'un Survivor'daki performansı nasıl? Ersin Korkut Survivor'a katılmaya nasıl karar verdi?

Emekliye Müjdeli Haber: Cumhurbaşkanı Onayladı ve Emekli Maaşlarını Alanlar İçin 100.000 TL Ödenecek! Emekliye Müjdeli Haber: Cumhurbaşkanı Onayladı ve Emekli Maaşlarını Alanlar İçin 100.000 TL Ödenecek!


Ersin Korkut nereli, kaç yaşında evli mi?



TV8'in izlenme rekorları kıran yarışması Survivor da heyecanın dozajı artmaya devam ediyor. Haftanın beş günü ekrana gelen yarışma da ünlüler ve gönüllüler takımı mücadele ediyor. Ünlüler takımında yer alan Ersin Korkut ise seyircinin en çok merak ettiği isimler arasında bulunuyordu. Yılmaz Erdoğan'ın dayısının oğlu olan Ersin Korkut, 1977 yılında Hakkari'de dünyaya gelmiştir. 5 kardeşli bir ailenin çocuğudur. Küçük yaşlardan itibaren çalışma hayatının içerisinde yer alan Ersin Korkut, taksi şöforlüğünden tezgahtarlığa kadar farklı işlerde çalışmıştır.



1988 yılında İstanbul'a iş bulmak için gelmiştir. Yılmaz Erdoğan'ın kurduğu BKM'de çalışmaya başlamasıyla birlikte de hayatı değişmiştir. İlk olarak Bana Bir Şeyhler Oluyor adlı tiyatro oyununda sahne teknisyeni olarak çalışmıştır. BKM'de çalıştığı süreçte oyunculuğa karşı ilgi duymaya başlayan Ersin Korkut, Yılmaz Erdoğan'ın desteğiyle ufak roller almaya başlar. Sempatik ve sevecen tavırlarıyla kısa sürede başarıyı yakalayan Ersin, seyirciden tam not alır. Sadece BKM ile sınırlı kalmayan oyunculuk kariyerinde reklam ve sinema filmleri de bulunmaktadır. Cem Yılmaz ile birlikte rol aldığı Doritos reklamındaki ''Doktor Bu Ne?'' repliği kulaktan kulağa yayılmıştır.



Orgazine İşler filmiyle de oyunculuk kariyerine önemli ivme kazandırmıştır. Kutsal Damacana, Neşeli Hayat, Patron Mutlu Son İstiyor gibi sayısız filmde rol almıştır. Kanal D'de yayınlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar programıyla da ününe ün katmıştır. Survivor'a katılması sürpriz olan Ersin Korkut, performansıyla da seyirciden taktir kazanmayı başardı. Renkli kişiliğinin yanı sıra hırslı ve azimli olduğunu da kanıtladı.



Ersin Korkut köpeği Mess öldü mü?



Ersin Korkut'un köpeği Mess malesef hayatını kaybetti. Haberi Acun Ilıcalı veremedi. Ancak çok yakında iletişim ödülünde ersin haberi alacak Survivor'a devam eder mi henüz bilinmiyor.