Survivor 2020 için şok bir iddia ortaya atıldı. Sosyal medyada konuşulanlara göre Ersin Korkut Survivor'da sigara içti.

Survivor 2020 için şok bir iddia ortaya atıldı. Sosyal medyada konuşulanlara göre Ersin Korkut Survivor'da sigara içti. Peki Ersin Korkut Survivor 2020'den kovulacak mı? Diskalifiye mi olacak? Gelin birlikte bakalım. Bildiğiniz gibi daha önceki yıllarda kameramanlardan bir şeyler istediği için diskalifiye olan yarışmacılar olmuştu. İşte bu yıl da benzer bir hadise yaşandı mı merak ediliyor. Çünkü iddialara göre ünlüler takımının çok sevilen yarışmacısı Ersin Korkut da sigara istemiş hatta içmiş. Haliyle Ersin diskalifiye mi olacak her yerde aranmaya başladı. İşte detaylar...





SURVİVOR ERSİN KORKUT DİSKALİFİYE Mİ OLACAK?



Konuyla ilgili henüz net bir bilgi yok. Sadece ortaya atılan iddialar var. Ancak Ersin böyle bir şey yaptıysa kesinlikle diskalifiye edilecektir. Şayet böyle bir durum olmadıysa Ersin Korkut'un kovulma ya da diskalifiye etme gibi bir durumu olamaz. 



İlerleyen bölümlerde Ersin'e ne olacağını hep birlikte izleyip göreceğiz.



ERSİN KORKUT KİMDİR?

Emeklilere Özel: Vakıfbank'tan Büyük Fırsat! Emeklilere Özel: Vakıfbank'tan Büyük Fırsat!


Ersin Korkut, 8 Kasım 1977 yılında Hakkâri'de doğmuştur. Teyzesinin oğlu olan sinemacı Yılmaz Erdoğan'ın desteğiyle oyunculuğa adımını atmıştır.



İstanbul'a gelmeden önce Hakkâri'de taksi şoförlüğü yapmış ardından İstanbul'da bir pizzacıda bulaşıkçı olarak çalışmıştır. Kendi ayakları üzerinde durmak isteyen Ersin Korkut İstanbul'da hiçbir tanıdığını aramamış ancak bir gün, kuzeninin Merter'de bir pizzacıda çalıştığını duyan Yılmaz Erdoğan, Ersin Korkut'u bulmuş ve Beşiktaş Kültür Merkezi'nde yanına, çalışması için çağırmıştır.



2000 yılında BKM'nin çeşitli birimlerinde görev almaya başladı. Bana Bir Şeyhler Oluyor adlı tiyatro oyununun arka kadrosunda çalışırken, oyunda kendisi için uygun bir rol fark etti. Oyunda oynamak isteyen Ersin Korkut'a, Yılmaz Erdoğan; Bu işler o kadar kolay değil dese de ben kendime güveniyorum abi diyerek rolü kaptı. Daha sonra Cem Yılmaz ile birlikte Doritos reklamlarında rol almış; canlandırdığı rollerdeki ilginç şivesi ve rol aldığı reklamdaki "Doktor bu ne?" repliği ile tanınmıştır. BKM bünyesinde hazırlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı televizyon programındaki komik tiplemeleri ile beğeni toplamıştır.