Ekranların en çok sevilen programı Beyaz Futbol'da Ertem Şener yer almıyor. Peki Ertem Şener Beyaz Futbol'dan neden ayrıldı? Ertem Şener, Rasim Ozan Kütahyalı yüzünden mi Beyaz TV'den kovuldu.

Ekranların en çok sevilen programı Beyaz Futbol'da Ertem Şener yer almıyor. Peki Ertem Şener Beyaz Futbol'dan neden ayrıldı? Ertem Şener, Rasim Ozan Kütahyalı yüzünden mi Beyaz TV'den kovuldu. Yoksa Ertem Şener Beyaz TV'den istifa mı etti merakla beklenen soru cevap arıyor.



Ertem Şener resmen Beyaz TV'de yok!



Daha önce defalarca ben artık yokum, bazen gitmek gerekir gibi sözleri yazan ancak daha sonra programda gördüğümüz Ertem Şener resmen Beyaz TV'den ayrıldı. Ertem Şener, Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyaz Futbol ve Derin Futbol programlarını hem sunucusu hem yapımcısıydı. Ayrıca Beyaz TV Spor müdürü de olan Ertem Şener, programda bundan sorna yer almayacak.



Yerine en yakını geldi!

Ziraat Bankası hesabı olanlar dikkat! Bankadan 10 bin TL ödenecek!  Ziraat Bankası hesabı olanlar dikkat! Bankadan 10 bin TL ödenecek! 




Ertem Şener Beyaz TV ekranlarında ayrıldı ancak yerine gelen kişi Onur Yıldız oldu. Onur Yıldız, Beyaz TV'de uzun yıllar çalışıyordu ve Ertem Şener'in en yakınıydı. Ertem Şener'in babası kadar sevdiği Sinan Engin'le cumartesi günü program yapıp, Ahmet Çakar, Rasim Ozan Kütahyalı ve Abdülkerim Durmaz ile pazar ve pazartesi akşamları yayın yapıyordu. Ertem Şener'in ayrrılmasnın ardından Sinan Engin programa çıkacak mı merak ediiyordu ve Sinan Engin programa çıktı!



Rasim Ozan Kütahyalı gitti mi? Ahmet Çakar olacak mı?





Sinan Engin programa çıkmasının ardından Rasim Ozan Kütahyalı ve Ahmet Çakar'ın programa devam edip etmeyeceği merak ediliyor. Ancak Sinan Engin programa çıktıysa Ahmet Çakar kesin olarak programda olacak. Peki Rasim Ozan Kütahyalı Derin Futbol ve Beyaz Futbol'dan bir kez daha ayrılacak mı?



Rasim Ozan Kütahyalı yüzünden mi Ertem Şener ayrıldı!



Rasim-ozan-kütahyalı



Beyaz TV ile Ertem Şener ayrılmasın arkasında rasim Ozan Kütahyalı olmadığı öğrenildi. Hatta Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz Futbol haricinde Beyaz TV ekranlarında bir çok programa katılıyor. Beyaz TV sahibi Osman Gökçek'le de arası iyi olan Rasim Ozan Kütahyalı, Ertem Şener'in vedasında parmağı olmadığı öğrenildi. Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz Futbol ve Derin Futbol programlarına devam edeceği bildirildi.