Transfer döneminde bir sağ bek, bir forvet kesin olarak alacak Beşiktaş, belki de en iyi bölgesi olan orta alandan transfer yaptı. Beşiktaş'ta, eski fenerbahçeli yıldız Josef De Souza imzayı attı.

Transfer döneminde bir sağ bek, bir forvet kesin olarak alacak Beşiktaş, belki de en iyi bölgesi olan orta alandan transfer yaptı. Beşiktaş'ta, eski fenerbahçeli yıldız Josef De Souza imzayı attı. 1+1 yıllığına alınan Josef'ten sonra Galatasaraylı yıldızda Beşiktaş yolunda.



Sağ bek ve forvet kesin!



Sezon başında Gökhan, Caner ve Burak Yılmaz gibi yıldız isimleri kaybederek lige başlayan Beşiktaş, Sergen Yalçın koronavirüs yakalanması sonrası zorlu Trabzonspor maçına çıkacak. Ancak sergen Hoca transferde de istediğini henüz alamadı. Burak Yılmaz yerine Larin oynasa da bir Burak değil. İyi bir forvet önceliği olan Beşiktaş'ta, hemen arkadasında Douglas kadro dışı bıraktığı için sağ bekte Necip forma giyiyor. Nazım çok istenmesine rağmen alınamayan Beşiktaş'ta rota Galatasaraylı yıldıza döndü.



Linnes Beşiktaş'a



Beşiktaş, son çare ezeli rakibi Galatasaray'ın kapısı çaldı. Başkanların yemek yediği toplandıda Omar, Şener ve Linnes'le 3 sağ bek bulunan Galatasaray'dan Linnes kiralık olarak istendi. Galatasaray'ın Linnes'i Beşiktaş'a vermesi bekleniyor. 



Josef geldi!

Ev Almak Artık Daha Kolay! İşte %0.69 Faiz Oranlı Konut Kredisinin Getirdiği Avantajlar Ev Almak Artık Daha Kolay! İşte %0.69 Faiz Oranlı Konut Kredisinin Getirdiği Avantajlar


Bugün İstanbul'da olan Josef De Souza en iyi mevkisi olan orta sahaya transfer yapılması nedeniyle kulüp eleştirildi. Doğukan, Mensah, Atiba, Oğuzhan ve Ljajic gibi 5 yıldız oyuncu bulunduran Beşiktaş'ta Josef yerine bir forvet alınsaydı yorumları yapıldı.



Hem Galatasaray'dan hem Fenerbahçe'den eski oyuncuları alan Beşiktaş'ta forvet transfer kaldı.



ilan365.net