ATV ekranların fenomen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 172. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Kasım 2020 salı akşamı yayınlanacak Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz neler olacak? EDHO 172.

Emeklilere Yeni Bir ÖDEME: Garanti BBVA'dan 22.500 TL'ye Kadar Promosyon İmkanı Emeklilere Yeni Bir ÖDEME: Garanti BBVA'dan 22.500 TL'ye Kadar Promosyon İmkanı
ATV ekranların fenomen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 172. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Kasım 2020 salı akşamı yayınlanacak Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz neler olacak? EDHO 172. bölüm fragmanı çıktı mı? EDHO yeni bölüm fragmanı neler olacak. ATV fenomen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 172. bölüm fragmanı 17 Kasım 2020 salı merak ediliyor.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 172. bölüm fragmanı!

ATV ekranlarında çok sevilen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 172. bölüm fragmanı merak ediliyor. 17 Kasım 2020 ATV ekranlarında yayınlanacak Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı merak ediliyor. EDHO 17 Kasım son bölüm fragmanı merak edilen sorular yanıt arayacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 172. Bölüm fragmanı 17 Kasım 2020!

Ekranların sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz da gerilim artmaya devam ediyor. Merakla beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 172. Bölüm fragmanı yayınlandı. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 172. Bölüm fragmanında neler yaşandı? Bahar ve Hızır arasında neler olacak? Yaman ölecek mi? İşte detaylar…

ATV’nin izlenme rekorları kıran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümleriyle seyirci karşısına çıkmaya devam ediyor. Aksiyon ve gerilimi bir arada sunan dizi zengin oyuncu kadrosuyla da göz dolduruyor. Sezona hızlı bir giriş yapmayı başaran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 172. Bölüm fragmanıyla dikkat çekti. Hızır Çakırbeyli ailesini korumak için her türlü fedakarlığı yapmaya razıdır.

Özellikle Alpaslan ile yaşadıkları sorunlardan dolayı çok yıpranmıştır. Alpaslan’ı evden ve aileden kovmasına rağmen onu başı boş bırakmamaya dikkat eder. Yaman Korkmaz ile anlaşma yapmaya hazır olan Hızır, düşmanını daha yakından tanımak istemektedir. Behzat’ın pusuya düşürülmesi ile yepyeni bir dönemde başlamış olur. Korkmaz ailesinin cüretinden rahatsız olmaya başlayan Hızır, onları köşeye sıkıştırmak için yeni yöntemler bulması gerektiğini düşünür. Bu arada Bahar’ın atakları da devam etmektedir. Hızır’ı elde etmek için sistematik bir şekilde saldırıya geçen Bahar, amacından sapmamak için direnir. Ağabeyinin yaptıkları nedeniyle Ömür’ün acı çekmesinden ise rahatsızlık duymaya başlamıştır.

Ömür’ü olumsuz yönde etkileyen Bahar, onun evi terk etmesinde önemli bir rol üstlenmişti. İlyas, Ömür’ün kalbini kazanmak için yollar aramaya başlamıştı. Alpaslan ise mafya dünyası içerisindeki egemenlik alanını genişletmek için harekete geçiyor. Hızır’ın tüm çabalarına rağmen Korkmaz ailesine saldırılar düzenleyen Alpaslan hedef haline geliyor. Alpaslan’ı uyarmak için İlyas’ı görevlendiren Hızır, yeğeninin canını kurtarmak için fedakarlıklar yapıyor. Ceylan ise Hızır’ın Bahar’a olan yaklaşımından dolayı rahatsızlık duymaya başlıyor.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yayınlanan son bölüm fragmanı!