Yeni transferlerle bambaşka bir döneme sahne olan EDHO'da rekor kıracak 172. bölüm fragman ses getirecek.

Yeni transferlerle bambaşka bir döneme sahne olan EDHO'da rekor kıracak 172. bölüm fragman ses getirecek. Yaman Korkmaz'ın vurulmasın ardından Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. EDHO 172. bölüm fragmanı izle. EDHO 172. bölüm fragmanı neler olacak?

Alpaslan Çakır operasyonu!

Alpaslan ve Hızır Çakırbeyli barıştı. Alpaslan'ın baba olmak için çıktığı yolda hiç beklenmedik destek amcası Hızır'dan geldi. Özellikle Behzat Façalı'nın vurulmasın ardından hastaneye alınmayan Alpaslan büyük bir gurur yaparak bir daha dönmem dediği eve de kızına da kavuştu.

Haşmet Façalı yol ayrımında!

Hızır'ın en büyük destekçisi Haşmet Façalı yol ayrımına girdi. Haşmet, bir çok konuda kafa kafaya geldiği Hızır Çakırbeyli ile yol ayrımında. Haşmet özellikle Alpaslan'la barışan Hızır'a bir hayli kırgın. Bu sebeple Haşmet Façalı Hızır'dan yollarını ayıracak gibi görünüyor.

Korkmazlar büyüyor!

Yaman Korkmaz'ın vurulmasından ardından EDHO'da dokunulmazlıkları giden Korkmazlar yeni isimler resital yapacak. Derman Korkmaz, Selman Korkmaz ve Dayı Korkmaz EDHO'nun 172. bölümüne damga vuracak. Yaman Korkmaz için de bir kişiye bedel ödetecek.

EDHO 172. bölüm fragmanı izle!

17 Kasım salı akşamı ekranlara gelecek Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı. EDHO 172. bölüm fragmanı görüldüğü üzere ortalık bir hayli karışıyor.

Hızır'ın aklını çeldi..

Bahar Hızır'ın aklını çelmeyi başardı. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümde Bahar sonunda amaçlarına ulaşıyor. Hızır'ı herkes uyarmasına ve Çakırbeyli kadınlarının özür dilemesine rağmen Hızır bildiğiniz gibi. Yakında Hızır ve Bahar aşkı başlayacak ve buna en çok üzülen Ceylan olacak.