Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Boran öldü! ATV ekranlarında yayınlanan EDHO'da Boran karakterine hayat veren Mustafa Üstündağ diziden çıktı. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da İşte Gidiyorum Yolun Sonu Görünüyor müziği çaldı.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Boran öldü! ATV ekranlarında yayınlanan EDHO'da Boran karakterine hayat veren Mustafa Üstündağ diziden çıktı. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da İşte Gidiyorum Yolun Sonu Görünüyor müziği çaldı. Muhteşem şarkıyla veda eden Boran'ı Bijolar öldürerek diziye veda ettirdi.



Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Boran öldü!



Ekranların fenomen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz da duygu dolu anlar yaşandı. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Boran'ın ölümü Salı akşamına damga vurdu! Peki, Boran neden öldü? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz da çalan şarkının adı nedir? 



İŞTE GİDİYORUM Yolun Sonu Görünüyor



Salı akşamlarının vazgeçilmez dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümü ile nefes kesmeyi başardı. Güçlü oyuncu kadrosuna her yıl yeni isimleri dahil etmeyi başaran dizi de Çakırbeyli ailesinin yer altı dünyasındaki mücadelesine tanıklık ediyoruz. Hızır Çakırbey'li masanın lideri olarak çok önemli bir karar almak zorundadır. Bicolara karşı verdiği amansız mücadele de önemli bir kayıp yaşamanın eşiğine gelir. Boran, Bicoların evine saldırı düzenler.

Ziraat Bankası hesabı olanlar dikkat! Bankadan 10 bin TL ödenecek!  Ziraat Bankası hesabı olanlar dikkat! Bankadan 10 bin TL ödenecek! 


Lakin, evin içerisinde Tufan'ın eşi de bulunmaktadır. Tufan'ın eşinin evde olduğunu bilmeyen Boran, kasıtlı olarak böyle bir şey yapmadığını söyler. Lakin, Hızır'ın çok zor duruma düşmesine neden olmuştur. Tufan, intikam ateşiyle kavrulmaktadır. Boran, Behzat ve İlyas'ın tüm uyarılarına rağmen Bicolara saldırmıştır. İlyas, Boran'ın kaleminin kırılmasını istemez; ama Hızır'ın kararı karşısında da duramaz. Tufan yaşanan olayların ardından tamamen kontrolden çıkmıştır. Öfkesiyle önüne çıkan herkesi yakıp yıkmaya kararlıdır. Hızır, bu nedenle Boran'ın ölüm emrini vermek zorunda kalır. Hızır, hayatta en nefret ettiği durumla yeniden karşılaşmıştır. Boran'ın artık kontrolden tamamen çıktığına inanmaktadır.



Tufan'ın öfkesini de anlamaya çalışmaktadır. Boran'ın sözünün dışına çıkması ve Bicolara saldırarak hepsini tehlikeye atması Hızır'ı infaz emrini vermeye zorlamaktadır. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Boran'ın ölümünün ekrana geldiği sahnede çalan şarkı seyirciden taktir topladı. İşte Gidiyorum Yolun Sonu Görünüyor türküsü yeraltı dünyasındaki ilişkileri ve ölümün gerçekliğini yansıtma aracı olarak kullanıldı. Aynı şekilde Zeynep'in ölümünde de çalınan şarkı, gözyaşlarının akmasına neden oldu.