Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Boran öldü mü? Mustafa Üstündağ diziden ayrıldı mı? EDHO son bölümde neler oldu? çok merak ediliyor. Başrollerini Oktay Kaynarca, Mustafa Üstündağ, Sanem Çelik ve Hüseyin Avni Danyal'ın paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olm

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Boran öldü mü? Mustafa Üstündağ diziden ayrıldı mı? EDHO son bölümde neler oldu? çok merak ediliyor. Başrollerini Oktay Kaynarca, Mustafa Üstündağ, Sanem Çelik ve Hüseyin Avni Danyal'ın paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 11 Şubat Salı akşamı 156. bölümüyle ekranlara geldi. 

Emeklilere Özel: Nisan Ayında Kazanç Kapıları Açılıyor! Emeklilere Özel: Nisan Ayında Kazanç Kapıları Açılıyor!


Dizinin son bölümünde Boran, Tufan’ın kızı Yasemin’in oyununa geldi. Yasemin, dayısı Yavuz’un intikamını almak için bir sizden bir bizden demek için Boran’ı tufaya düşürdü. Hızır’ın Ekibinde yer alan Boran, yıllarca ona hizmet etmiş ve bir gün dahi ona karşı hainlik içerisinde olmamıştı. Öte yandan Boran karakteri, ilk geldiğinde sahte dolar üreten bir kalpazan olarak karşımıza çıkmıştı. Şimdi Bicolar, Yavuz’un intikamını almak için Boran’ı öldürmek üzere plan kurdular.





EDHO BORAN ÖLDÜ MÜ?



Diziden bu sezon önemli karakterlerin ayrılacağına yönelik haberler çıktı. İşte bunlardan biri Boran olabilir. Boran yıllarca bir kadın şefkatinden uzak kaldığı için Yasemin çok önceden planladığı gibi daha gelir gelmez Boran’a kancasını taktı.



Boran bir kadına iyilik yapayım derken ölüm fermanını imzaladı. Yasemin ise babasının başına bela olan Hızır’ı öldürmek yada içeriden bilgi almak adına içlerine sızmak için Boran'ı kullanmaya karar verdi. Ancak Boran'ın, Sarı Sadi’nin mekanın da kendisine silah çekmeye çalışan Yavuz’u öldürmesi Bicolar’ı deli etti.





Bicolar’a Boran’ı öldürebileceklerini ve onu tuza düşüreceğini söyleyen Yasemin’in planını devreye koydular. Gidecek yer olmadığını söyleyen Yasemin, bir otel odasında Boran’ı gafil avlamaya ve onu öldürmeye çalışacak. Peki Boran'ın akıbeti ne oldu?



MUSTAFA ÜSTÜNDAĞ EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ'DAN AYRILDI MI?



Aldığımız bilgiye göre; Boran karakterine hayata veren Mustafa Üstündağ, 11 Şubat 2020 tarihinde Tufan’ın kızı Yasemin’in oyununa gelmesi ile Bicolar tarafında öldürülecek. Böylece ünlü oyuncu, diziden ayrıldı.