Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz neden yok? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? ATV 7 Nisan 2020 Yayın akışı  çok merak ediliyor. Başrollerini Oktay Kaynarca, Sanem Çelik ve Ozan Akbaba'nın paylaştığı EDHO yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz neden yok? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? ATV 7 Nisan 2020 Yayın akışı  çok merak ediliyor. Başrollerini Oktay Kaynarca, Sanem Çelik ve Ozan Akbaba'nın paylaştığı EDHO yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Çakırbeyli ailesi ve Kasaplar arasında gerilimin iyice tırmandığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 7 Nisan Salı akşamı 163. bölümüyle ekranlara gelecekti. Ancak sevilen dizi ATV 7 Nisan yayın akışında yer almıyordu. Peki Eşkıya niçin ekrana gelmiyor? Bitti mi final mi yaptı? 163. yeni bölüm ne zaman? Detaylar haberimizde...



Corona virüs salgını nedeniyle dizilerin neredeyse tamamı setlerine süresiz olarak ara verdi. Bu durumu düşünen izleyiciler EDHO'da bu nedenle mi yayınlanmıyor? diye aramaya başladı.

Ziraat Bankası'ndan Büyük Fırsat: Bankkart Sahiplerine 7500 TL Kazanma Şansı! Ziraat Bankası'ndan Büyük Fırsat: Bankkart Sahiplerine 7500 TL Kazanma Şansı!




Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz neden yok?



Seti dezenfekte etilen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Ancak dizi 7 Nisan akşamı Berat Kandil özel yayını nedeniyle ekranlara gelmeyecek. 



Yani dizinin ekranlara gelmeme sebebi corona virüs arası değil, kandil özel yayını oldu.



ATV 7 Nisan yayın akışı



ATV 7 Nisan 2020 yayın akışı yenilendi. ATV 7 Nisan 2020 yayın akışına göre Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü ekranlara gelmeyecek. İlk olarak Nihat Hatipoğlu ile Berat Kandili Özel yayını ekranlara gelecek, hemen ardından Yarının Dünyası adlı yabancı filmi yayınlanacak. Özetle ATV 7 Nisan yayın akışında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yok.





Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde neler oldu?



Tufan ile Hızır'ın işbirliği işe yaramış Altan gibi bir beladan sonunda kurtulmuşlardır. Hızır'ın en yakınlarıyla dahi paylaşmadığı gizli planı, anne ve babasının ölüm korkusunu yaşamış olan Hızır Ali'yi çok sinirlendirir. Ona güvenilmediğini ve bir teste tabii tutulduğunu düşünen Hızır Ali, bu durumdan Alparslan'ı sorumlu tutacak ve tüm öfkesini ona yansıtacaktır. Altan'dan sonra sıra Nasuh ve onunla birlikte hareket eden Feyyaz'a gelir. Nasuh elini kuvvetlendirmek için paralarını dolaylı yoldan da olsa kaptırdığı Kepelilerle işbirliği içine girmek için kolları sıvar. O paralar karşılığında Çakırbeylilere karşı birlikte savaşacaklardır.



Feyyaz ise masada ikili oynamaya devam etmektedir. Anlaşmaya oturduğu diğer masanın güçlü bir isminden, etrafındaki aileler de dahil olmak üzere Çakırbeylilerin bitirileceği sözünü alır. Öngörüleriyle hareket eden Alparslan, risk altındaki herkesi biran önce güvenli bir alana göndermek ister. Bu kararın nedeni ise çok geçmeden acı bir şekilde anlaşılacaktır.



Diğer yandan Feyyaz'ı Tipi ve Rafet izlemeye almıştır. Nasuh'la olan görüşmesi sonrasında kıskıvrak yakalanarak, onunla ilgili son kararı verecek olan Hızır'a teslim edilir. Feyyaz hain olduğunu inkar ederek durumu düzeltebileceğini düşünecek ve oğlunun ölümü pahasına gerçekleri söylemeyecektir.