Esra Erol'da akıllara durgunluk veren Suna ve Erol'un hikayesi yok artık dedirtti. Erol bey'in Suna hakkında söyleyecekleri ve izletecekleri Esra Erol'u da çileden çıkarttı.

Esra Erol'da akıllara durgunluk veren Suna ve Erol'un hikayesi yok artık dedirtti. Erol bey'in Suna hakkında söyleyecekleri ve izletecekleri Esra Erol'u da çileden çıkarttı. Esra Erol'da 17 Ocak son bölümde yine ekran başına kitledi.



Suna ve Erol'un konusu ne?



Evlilikleri kabusa dönen Erol Yıldız ve Suna beni hayattan soğuttu dediği Erol bey şaşırtıcı açıklamalar yapacak. 4 evlilik yapan Erol Yıldız, ikinci eşiyle yeniden barıştı. Akıllara Durgunluk veren istekleri bulunan Erol bey, Esra Erol'da bir çözüme ulaşacak mı bekleyip göreceğiz. Peki 3 yaşındaki çocuğu Suna şiddet uyguladı mı? Esra Erol'da Suna ve Erol arasında yaşananlar yine akıllara durgunluk verdi. Ayrıca Erol Yıldız aldığı paraları ikinci eşiyle mi harcadı. 



Esra Erol'da Erol hırsızlıkla suçladı! erol Yıldız dediği iddialara göre çocuğuma dondurma aldığım için çocuğumu kıskanan bir insan olduğunu ve Suna tarafından korkutulduğu dile getirdi. Eve gelip bir gece yatmayan Erol çocuğunu da yanında götürdüğünü iddia etti. Erol beyin hiç bir şeyi tahammül etmediğini Esra Erol dile getirmeye başladı. Ben kendim çocuğum için evi terkettim dese de ikisinden biri çocuğu aldığını söylüyor. Çocuk bende kalan diyen Suna hanım ile Çocuğumla gittim diyen Erol bey de kim doğru söylüyor kimse söylemiyor. Esra Erol'da 17 Ocak'ta hem kız kardeş hem Suna'nın dayısı çocukların kendinde kaldığı söyleyince olay ortaya çıkmadı.

Cumhurbaşkanı Duyurdu! Emeklilere Özel İndirimler ve Kampanyalar Başlıyor! Cumhurbaşkanı Duyurdu! Emeklilere Özel İndirimler ve Kampanyalar Başlıyor!


Esra Erol'da büyük kavgalar bugünde devam etti ve sonuçlanmadı. Mahkeme evraklarını isteyen Esra Erol gerçeği ortaya çıkartmaya kararlı.