Esra Erol'da Şennur ve Recep'te büyük şok. ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da 17 Ocak yeni bölümde Şennur'un Ferit'le olan ilişkisinin 6 yıllık olduğu ortaya çıktı.

Esra Erol'da Şennur ve Recep'te büyük şok. ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da 17 Ocak yeni bölümde Şennur'un Ferit'le olan ilişkisinin 6 yıllık olduğu ortaya çıktı. Esra Erol'da Şennur ve Recep olayında problem ne? Ferit ve Şennur aşk yaşadı mı?



Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde çalışan Recep Pekinalp, 7 aydır kayıp olan eşi Esra Erol'da yüzleşti. Başişkale Behçecik'te oturan ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan Recep Pekinalp, 7 aydır evden kaçan işi Ferit'in yanında ortaya çıktı. Ancak Ferit'le Şennur 6 yıldır ilişkisi olduğu ortaya çıktı.



7 aydır evde yoktu!





Esra Erol'da Ferih ve Şennur kimdi, neydi şimdi merak ediliyor. Esra Erol'da 17 Ocak cumai günü yine olay var. Yayınlandığı gün televizyonda rekor kıran Esra Erol, Ferit ve Şennur aşk yaşıyor. Ferit'le kocası için kaçan ancak kocasına boşanma davası açan Şennur, Recep'i çileden çkıarttı. Kocasına boşanma davası açmadan kaçan Şennur eşinden huzursuz olduğu için gittiğini dile getirdi. Peki Esra Erol'da bu düğüm nasıl çözülecek. 



Ferit'te canlı yayına geldi!



Karısı Şennur 7 ay önce ykaın arkadaşları Ferit Akbaş'a kaçtı. Programa da gelen Ferit, ilk olarak 6 ay sorusu soruldu. 18 yıldır dini nikahlı beraberlik yaşadığı bir kadın olan ve iki çocuğu olan Ferit'e ilk soru soruldu. Fertih Akbaş, Şennur Hanımı 7 ay önce tanıdığı ifade etti. Böylelikle 6 yıllık soru işareti ismini vermek istemeyen izleyicinin iddiası olarak kaldı. Ancak Ferit'in yalanlarını ortaya yine Esra Erol çıkarttı. 



Recep'le 3 yıldır çok yakındık!



Bütün bunlar gelişirken Esra Erol'da bir rezalet daha patladı. Recep'le Ferit 3 yıldır tanıdığı ve yakın arkadaş olduğunu dile getirdi. İlk çocuğunu babasının üzerine kayıt olan Ferit, oğluyla da nüfüsta kayıtlı çıktı. Tam bir nüfus karışıklığı yaşanırken 10 Mayıs'ta Şennur'la kaçtı. 

Emeklilere Bayram Öncesi Müjde: 12.000 TL Ek İkramiye Hesaplara Yatıyor! Emeklilere Bayram Öncesi Müjde: 12.000 TL Ek İkramiye Hesaplara Yatıyor!


Kemençecilerden kurtardım!





Esra Erol'da türk televizyon tarihinde yaşanan bir ilk yaşandı. Ferit, hem erkekleri eve sokmasaydı diyerek Şennur'u Recep'in arkadaşlarından kurtardığını dile getirdi. İşçi Recep o kadar mağdur ki programda gözyaşlarını tutamadı. Bu iddialara ne cevap verecek bekleyip göreceğiz. 



Şennur iftira atmaya çalıştı!



Esra Erol'da 17 ocak tarihinde yayınlanan programda Şennur eşine eve gelenlerle beni birlikte olmaya zorluyordu dedi. Ancak Esra Erol ne zaman diyince 2-3 ay dedi. Nedir bu 2-3 ay derken önce ederdi dedi. Sonra hem tarih hem isimlerde yalan olduğunu çıkarttı. Recep bu konu da sessizlğe büründü, daha öncede bunun senaryo olduğunu Esra Erol'da uzman ortaya çıkarttı. 



Esra Erol'da Şennur'un 5 yaşındaki çocuğunun babası kim?



Esra Erol'da şok gerçek ortaya çıkıyor. Esra Erol'da Şennur ve Recep arasında çocuk krizi de çıkıyor. Şennur'un çocuğunun babası kim? Çocuk Recep'ten başka birinden mi?



Esra erol'da çocuk Recep'ten çıktı. Böylelikle Şennur ve Recep çocuk problemi çözdü.