ATV ekranlarının sevilen ismi Esra Erol, sunduğu programda Elazığ'da ve Malatya'da yaşanan depremle ilgili yardım kampanyası başlattı! Dün yayınlanan programında canlı yayında çağrıda bulunan Esra Erol, kısa sürede büyük bir meblağı topladı. Esra Erol de

ATV ekranlarının sevilen ismi Esra Erol, sunduğu programda Elazığ'da ve Malatya'da yaşanan depremle ilgili yardım kampanyası başlattı! Dün yayınlanan programında canlı yayında çağrıda bulunan Esra Erol, kısa sürede büyük bir meblağı topladı. Esra Erol depremzedeler için yardım kampanyası ne kadar para topladı? Esra Erol toplanan güncel miktarı paylaştı! Detayları sizler için hazırladık...



ATV ekranlarında yıllardır program sunan Esra Erol, Elazığ Sivrice ilçesi merkez üssü olan 6.8 büyüklüğündeki depremle ilgili yardım kampanyası başlattı! Daha önce TV8'de ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın başlattığı yardım kampanyası büyük ses getirmiş ve ünlü televizyoncu toplamda 73 milyon TL bağış toplamıştı. ATV ekranlarında program sunan ünlü sunucu Esra Erol da deprem felaketine kayıtsız kalamadı ve ATV ekranlarında dün yayınlanan canlı yayında bağış kampanyası için yardım çağrısında bulunmuştu.



ESRA EROL YARDIM KAMPANYASI NE KADAR TOPLANDI?



Elazığ ve Malatya'da yaşanan deprem felaketinde binlerce vatandaşımız maddi ve manevi olarak zarara uğramıştı. Esra Erol da deprem felaketine kayıtsız kalamadı. Canlı yayında başlatılan kampanyada Esra Erol, 20 dakikada atılan 137 bin SMS'ten toplamda 1 milyon 375 bin TL bağış topladı. Esra Erol ardından instagram hesabından yaptığı paylaşımla toplanan paranın 1 milyon 581 bin TL'ye ulaştığını açıkladı! 



DEPREM BÖLGESİNE YARDIM TIRI GÖNDERİLİYOR!

Garanti BBVA ve 2 Bankadan Açıklandı! TC Kimlik İle Başvuru Yapanlara 50.000 TL Ödeme Veriliyor! Garanti BBVA ve 2 Bankadan Açıklandı! TC Kimlik İle Başvuru Yapanlara 50.000 TL Ödeme Veriliyor!


Elazığ'daki depremzede çocukların rehabilite edilmesi ve mutlu olması için 10 bin adet bere, mont, kazak vb. kışlık giyim malzemesi de Esra Erol tarafından bölgeye gönderiliyor. Esra Erol bu gelişmeyi de Instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.