19 Haziran cuma evde bakım maaşı yatan iller! Evde bakım parası hangi illerde yattı? Devletten düzenli olarak evde bakım aylığı alan vatandaşlar ve aileler, evde bakım maaşı yatan iller listesini merak edip sorguluyor. Haziran ayı Evde bakım maaşı yatan

19 Haziran cuma evde bakım maaşı yatan iller! Evde bakım parası hangi illerde yattı? Devletten düzenli olarak evde bakım aylığı alan vatandaşlar ve aileler, evde bakım maaşı yatan iller listesini merak edip sorguluyor. Haziran ayı Evde bakım maaşı yatan iller listesi internette en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Sosyal Devlet anlayışı çerçevesinde ödenen Evde bakım maaşıyla ilgili tüm detaylar haberimizde. Evde bakım maaşları, farklı iller için farklı tarihlerde yatırılıyor. Evde bakım maaşı yatan iller 19 Haziran listesi…



Evde bakım maaşı yatan iller 19 Haziran CUMA! 2020 yılı Haziran ayında da Evde bakım maaşları her gün, yeni illerde hak sahibi ailelere ve vatandaşlara ödenmeye devam ediyor. Evde bakım parası hangi illerde yattı sorusuna da bu maaşı alan kişiler yanıt arıyor. Evlerinde bakıma muhtaç olup evde bakım parası alan yüz binlerce vatandaş, Evde bakım maaşı yatan iller listesini sorguluyor. Ziraat Bankası üzerinden Evde bakım maaşı alan vatandaşlar, BAKIYE yazıp 4747'ye Kısa mesaj göndererek evde bakım maaşlarının yatıp yatmadığı konusunda gerekli bilgiyi alabiliyorlar. Öte yandan diğer bankalardan ödeme alan vatandaşlar 19 Haziran CUMA evde bakım parası yatan iller listesini inceleyebilirler.



19 HAZİRAN CUMA EVDE BAKIM PARASI YATAN İLLER HANGİLERİ?

14 Milyon EMEKLİYE Müjdeler Geldi! Maaş Alan Emekliler İçin Son Kez 12000 TL Ödeme O Kurum Tarafından Yapılacak! 14 Milyon EMEKLİYE Müjdeler Geldi! Maaş Alan Emekliler İçin Son Kez 12000 TL Ödeme O Kurum Tarafından Yapılacak!


1- Tokat 

2- Kırklareli

3- Hatay

4- Antalya 

5- Bolu 

6- Edirne

7- Aksaray 

8-Samsun 

9- Sakarya

10- Ordu 

11- Afyonkarahisar 

12- Giresun

13- Diyarbakır

14- Karabük 

15- Çanakkale

16- Adıyaman 

17- Osmaniye 

18- Zonguldak

19- Balıkesir 

20- Uşak 

21- Denizli

22- İstanbul 

23- Ankara 

24- Konya

25- Bilecik 

26- Şanlıurfa 

27- Isparta

28- Bursa 

29- Adana 

30- Kayseri

31- Manisa 

32- Düzce 

33- İzmir



Evde bakım maaşı ödemeleri il il her geçen gün ödenmeye devam etmektedir. 81 il genelinde hak sahiplerine ödemeleri ilerleyen günlerde ödenerek Haziran ayı evde bakım maaş ödemeleri kısa süre içerisinde tamamlanacaktır.



EVDE BAKIM MAAŞI E-DEVLET SORGULAMA İŞLEMİ!



E-Devlet üzerinden evde bakım maaş sorgulama işlemi gerçekleştirilebilmektedir. Bu işlemle birlikte E-Devlet üzerinden evde bakım maaşınızın yatıp yatmadığını öğrenebilirsiniz. Yapmanız gereken aşağıdaki linke tıklayarak Turkiye.gov.tr adresine E-Devlet Şifrenizle giriş yapmaktır. Ardından gerekli sayfa karşınıza çıkacaktır.



SMS İLE EVDE BAKIM MAAŞI SORGULAMA!



Ziraat ve Ziraat Katılım Bankası aracılığıyla Evde bakım maaşı alan hak sahipleri, cep telefonlarından BAKIYE yazıp 4747'e kısa mesaj göndererek evde bakım maaş sorgulaması yapabilirler. Bu mesaj ücretli olup sizden 1 SMS ücreti tahsil edilecektir. Ziraat Bankası aracılığıyla evde bakım maaşı alanlar ödemelerini bu şekilde de takip edebilmektedirler.



2020 EVDE BAKIM MAAŞI KAÇ TL?



2020 yılında evde bakım maaşı ödemelerine de zam geldi. Yüzde 40-69 engeli olanların aylığı 509 liradan 536, yüzde 70 üstü engeli olanların da 763 liradan 804 liraya ulaşabilecek. 1.384 lira tutarındaki evde bakım desteği, 1.457 liraya çıkabilecek.