Evde Çalışmak İçin İş Fikirleri Nelerdir? Evde çalışarak nasıl para kazanırım? Evde ek iş ve paketleme işi veren firmalar hangileridir? Sizlere bu konu hakkında bilgiler vereceğiz. Ülkemiz olarak zor günler geçiyoruz.

Emeklilere Yeni Bir ÖDEME: Garanti BBVA'dan 22.500 TL'ye Kadar Promosyon İmkanı Emeklilere Yeni Bir ÖDEME: Garanti BBVA'dan 22.500 TL'ye Kadar Promosyon İmkanı

Evde Çalışmak İçin İş Fikirleri Nelerdir? Evde çalışarak nasıl para kazanırım? Evde ek iş ve paketleme işi veren firmalar hangileridir? Sizlere bu konu hakkında bilgiler vereceğiz.



Ülkemiz olarak zor günler geçiyoruz. 11 Mart tarihinden itibaren ülkemizde görülmeye başlayan coronavirüs yüzünden pek çok kişinin maddi sıkıntı içine girdiğini söyleyebiliriz. Virüsün çözümü bulunasıya kadar evde olan ve evde kal uygulamasına uyan kişiler bu süreç içinde evde para kazanmak için işler aramaktadırlar. Sizde eğer evde iş yapmak istiyorsanız evde paketleme işlerine başvuru yapabilirsiniz.



Evde paketleme işlerine başvuru için evden çıkmanıza gerek yok.  Bunun için iş ilanları sitelerine ve sosyal medya hesaplarına girerek evde paketleme işi veren firmaları bulabilirsiniz. Bu işleri yaparken hijyen kurallarına uymalı ve temiz işçilik yapmanız gerekiyor. Haftalık olarak 500 TL ve 1.000 TL üzerinde başvuru yapabilirsiniz. Şimdi sizlere hangi işleri yaparak para kazanabilirsiniz bunun hakkında bilgiler vereceğiz.



DİKKAT: Sizlerden iş başvurusu kabul edildiğini söyleyip önden para isteyenlere itibar etmeyiniz. İş başvurusu yapacağınız yerlerin daha önce referansları olup olmadığını öğreniniz.



Evde Kına Paketleme İşleri



Evde kına paketleme işleri en çok evde paketleme işleri yapacak olan kişilerin tercih ettikleri iş modellerindendir. Sizde eğer evde iş yapacaksanız kına paketleme işleri tam size göre diyebiliriz. Özellikle düğün sezonlarının başladığı dönemlerde bu işler için başvuru yapacaksanız, kına satan yerlere de gidebilirsiniz.



Evde kına paketleme işlerinde sizin evinize kadar tüm malzemeler getirilecektir. Bu sebeple sizin bir yere gitmenize gerek yoktur. Malzemeleri aldıktan sonra temizliklerini yaparak evinize alınız. Dezenfekte etmeden işlem yapmayınız. Daha sonra size söylenen şekilde paketleme işlerini yapacaksınız. Evde kına paketleme işlerinde haftalık en az 500 TL para kazanabilirsiniz.



Evde Bardak Paketleme İşleri



Bir diğer paketleme işleri de evde paketlemelerden bardak paketleme işleridir.  Bu işi yaparak da para kazanmanız mümkün. Size verilen kupa bardakları ve çay bardaklarını listeye uygun bir şekilde paketlemesini yapacaksınız. Doğru ve eksiksiz yaptığınız tüm paketlemelerin parasını hafta sonu alabileceksiniz. Evde bardak paketleme işlerinde haftalık 400 TL para kazanmanız mümkün.



Evde Kalem Paketleme İşi



Evde tükenmez ve kurşun kalem paketleyerek ek gelir kazanabilirsiniz. Evde kalem paketleme işi sürekli olarak yapacağınız bir iş modelidir. Evde oturan ev hanımları, öğrenciler, emekliler, memurlar bu işi yaparak haftalık ek gelir kazanmaktadırlar. Evde kalem paketlemesi için sizlere verilen kalemleri yine size verilen listelere göre paketleyeceksiniz. Evde kalem paketlemesi işini size söylenen şekilde yaparsanız haftalık 500 TL ve üzerinde para kazanabilirsiniz. Bu işlerde çok para kazanmak istiyorsanız hızlı iş yapmanız ve temiz iş yapmanız gerekiyor. Evde paketleme işleri ile günlük, haftalık ve aylık para kazanmanız mümkün. Bu işler haricinde de evde iş veren firmalardan diğer işlerin başvurusunu da yapabilirsiniz.