Türkiye'nin yeni dijital para borsası Bitexen'in yerli coin'i Exencoin son günlerde sıklıkla merak ediliyor. Sosyal medya mecralarında da gündem olan Exencoin'in yükselişi yatırımcıları adeta cezbediyor.

Türkiye'nin yeni dijital para borsası Bitexen'in yerli coin'i Exencoin son günlerde sıklıkla merak ediliyor. Sosyal medya mecralarında da gündem olan Exencoin'in yükselişi yatırımcıları adeta cezbediyor. Peki Exencoin nedir? Exencoin kaç TL? Sahibi kim? Exencoin yükselmeye devam edecek mi? Execoin ile ilgili tüm bilgiler vatandaşlar ve özellikle de coin yatırımı yapmak isteyenler tarafından merak ediliyor. Exencoin nasıl alınır, satılır? Güvenilir mi?

Exen Coin Nedir? Nasıl Alınır Satılır

Exencoin 2018 yılında kurulan Bitexen'in dağıttığı bir yerli coin türüdür. Son dönemde kripto paralara yönelik yatırım eğiliminin sonucu olarak token ve coinler de cazip hale gelmiş olup Exen Coin de son günlerde yerli coin olması ve yüksek oranda sağladığı getirilerle bir adım öne çıkmıştır.

Exen Coin, dijital para borsası Bitexen tarafından bir süre ücretsiz olarak dağıtılmış olup Twitter da da son günlerde gündemi meşgul etmektedir. Kripto paralar arasında gelecek vaat eden sınıfta yer alan Exen Coin, Ethereum üzerinden ERC-20 token standardı ile basılan ve sadece 15 milyon adetle sınırlı şekilde sunulan bir kripto para birimidir. Bitexen'in Exencoin'i, firma tarafından bir süre önce kullanıcılara ücretsiz olarak dağıtılmıştır.

Son dönemde Bitexen firması, Exencoin'leri geri alım yöntemiyle 'yakmakta' ve kripto para biriminin değerini artırmaktadır. Bu şekilde Exencoin'in güncel değeri an itibariyle 18.80 TL'dir. Exen Coin günü %13,41 artışla kapatmıştır.