Exxen ekranlarında yayınlanacak olan dizi, program ve yarışmalar bir bir yayınlanmaya başladı. Exxen dijital platformunda yayınlanacak olan yarışma programlarına bir yenisi daha eklendi.

Exxen ekranlarında yayınlanacak olan dizi, program ve yarışmalar bir bir yayınlanmaya başladı. Exxen dijital platformunda yayınlanacak olan yarışma programlarına bir yenisi daha eklendi. Exxen'de yayınlanacak olan diğer programlara göre daha farklı, daha heyecanlı ve oldukça sert bir yarışma olacak olan Fight Club, yarışmacı kadrosunu da açıkladı. Fight Club dövüşçüleri yayınlanır yayınlanmaz, görenler hemen araştırmaya başladı. Birbirinden iddialı 11 ismin bulunduğu Fight Club yarışmasında heyecan en üst seviyede olacak. Fight Club yarışmacıları kimler, yarışmacılar nerede kalacak, ödül ne olacak gibi pek çok soruda gündemi meşgul etmeye başladı. Fight Club evi nerede ? Fight Club yarışması ödül ne olacak ? Fight Club büyük ödül ne kadar ?



Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu dijital platform olan Exxen'de tam 11 yetenekli dövüşçü, 1 evde yaşayacaklar. 11 dövüşçünün bir evde toplandığı ve her gün ikisinin dövüşeceği Fight Club yarışması çok heyecanlı olacağa benziyor. 11 dövüşçünün 1 evde yaşayacağı dövüş programı olan Fight Club'un sunuculuğunu Ünlü dövüş sporları spikeri Bilgehan Demir ve ünlü spor eğitmeni Avatar Atakan yapacak. Eğer yarışmacılar ring dışında herhangi bir yerde dövüşürse, evde huzuru kaçırırsa yarışmadan diskalifiye olacaklar. Fight Club yarışmasında her gün kıyasıya rekabet edip dövüşecek olan yarışmacıları bekleyen bir büyük ödül var. Fight Club büyük ödül ne olacak ? Fight Club büyük ödül ne kadar ?

Fight Club yarışmacıları kimler ? Fight Club dövüşçüleri;

  • Mehmet Ali Meriç

  • İsmail Uzuner

  • Muhammed Apaydın

  • Medeni Çelik

  • Enis Yunusoğlu

  • Onur Çelik

  • Kutluhan Sormageç

  • Berat Altıntop

  • Mükremin Güler

  • İsa Göçmen

  • Hasan Demir


Fight Club büyük ödül ne ? Fight Club ödül ne kadar ?

Acun Medya tarafından düzenlenen yarışma programlarında ödüller her zaman oldukça büyük oluyor. Acun Ilıcalı, yarışmacılara yarışma boyunca toplamda 250 bin TL'yi geçen bir ödül verecek. Ayrıca büyük ödülün dışında yarışma esnasında yapılan ödüllü yarışmalar da olacak. Fight Club yarışmacıları, programda olan ödüllü dövüşler de çeşitli ödüller kazanacaklar. Ayrıca, yarışmacılar Fight Club için Fight Club evinde bulunduğu süre boyunca Acun Medya tarafından reklam ödemesi de alacaklar.

Fight Club evi nerede ? Fight Club nerede çekiliyor ?

Exxen ekranlarında izleyicisi ile buluşacak olan dövüş programı Fight Club'ın reklam afişleri yayınlandı. Afişlerin yayınlanması ve Fight Club'da dövüşecek olan isimlerin belli olması ile birlikte izleyenler araştırmaya başladı. Fight Club yarışması nerede çekiliyor, Fight Club dövüşçü evi nerede gibi pek çok soruya cevap aranıyor. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen dijital platformunda yayınlanacak olan Fight Club dövüşçü evi Balıkesir’e bağlı bir ada olan Marmara adasındadır. Fight Club evi Marmara adasında bulunmaktadır. Fight Club yarışmacıları, yarışma boyunca Balıkesir'e bağlı olan Marmara adasında bulunan Fight Club yarışmacı evinde kalacaklardır. Fight Club yarışmasında kullanılan Fight Club dövüşçü evi olan villa, Avşa adasında olacaktır.