Exxen giriş! Acun Ilıcalı yeni dijital platformu Exxen. com oldu! Exxen.

Exxen giriş! Acun Ilıcalı yeni dijital platformu Exxen.com oldu! Exxen.com ücretli mi olacak? Exxen hangi programlar yer alacak. Netflix rakibi olacak Exxen global olarakta hizmet verecek. Exxen.com gir! Exxen.com üye ol ve Exxen.com giriş yap işlemleri sizler için hazırlayacağız.



Exxen ismi web sitesi exxen.com



Acun Ilıcalı'nın yeni dijital platformu Exxen oldu! Exxen'e giriş yapmak için Exxen.com adresine gitmeniz gerekiyor. Yeni Dijital platform ücretli olacak ancak ilk 1 ay ücretsiz olacak. Aynı Netflix gibi ilk 1 ay Exxen'i ücretsiz olarak kullanabileceksiniz.



Exxen hangi programlar olacak?



1- İbrahim Büyükak - Beyazıt Öztürk programı



2- Nisa bölükbaşı - Barış Murat Yağcı



3- Ceza - Ben Fero

Faiz Artışıyla Bankaların Mevduat Faizleri Yükseldi: Yatırımcılar İçin Yeni Fırsatlar! Faiz Artışıyla Bankaların Mevduat Faizleri Yükseldi: Yatırımcılar İçin Yeni Fırsatlar!


4- Cemal Can Canseven - Aleyna Tilki



5- Eser Yenenler Show



Acun Ilıcalı Exxen platformuna ilk hafta 5 program birden getiriyor. Yılların usta isimleri Beyazıt Öztürk ve ibrahim Büyükak, Survivor yıldızları Nisa Bölükbaşı, Barış Murat Yağcı, Cemal Can Canseven, Şarkıcı Aleyna Tilki, rapçiler Ceza ve Ben Fero ile TV8'de yer bulamayan Eser Yenenler Exxen'de!



Exxen giriş yap Exxen.com ne zaman girerim?



Exxen giriş adresi Exxen.com şu anda web adresi belli oldu ve sitede yapım aşamasında. Site açılır açılmax Exxen üye ol tıklayarak ücretsiz 1 ay üye olup tüm programları izleyebilirsiniz. 1 ay sonunda ücreti 10 tl olması bekleniyor. Exxen ne kadar olacak sorusu cevabı 10 TL'dir.