Ünlü rapçi Ezhel, Almanya'ya taşınmasından sonra Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a küfürlü diss attı. Kimi kesim sabah saatlerinde HDP gözaltıları nedeniyle Ezhel'in Erdoğan'a diss attığını savunurken kendi kitlesi de Erdoğan'a küfür etmesini yakıştıramadı.

Ünlü rapçi Ezhel, Almanya'ya taşınmasından sonra Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a küfürlü diss attı. Kimi kesim sabah saatlerinde HDP gözaltıları nedeniyle Ezhel'in Erdoğan'a diss attığını savunurken kendi kitlesi de Erdoğan'a küfür etmesini yakıştıramadı. Peki Ezhel kimdir? Rapçi Ezhel, Ömer Sercan İpekoğlu nereli, kaç yaşında?



Ezhel'den Başkan Erdoğan'a küfürlü diss!



Türkiye'de yaşadığı dönemde en çok sevilen Rapçi olan ancak sözleriyle "Uyuşturucuya özendirme" suçundan hapis yatan Ezhel'den Recep Tayyip Erdoğan'a küfürlü diss geldi. Bir Devlet başkanına yapılan DİSS sevenleri tarafından da beğenilmedi. Peki Ezhel kimdir? Ezhel nereli, kaç yaşında?



Ezhel kimdir? Kaç yaşında nereli?



Ezhel (Ais Ezhel) olarak bilinen rapçi Ömer Sercan İpekoğlu, 1990 doğumlu. Ankara'da doğan ünlü rapçi aslen Erzincanlı. 2017 yılında çıkarttığı albümle Trap, hip Hip dünyasında sesini duyuran Rapçi, Ankara'dam mahalle kültürünü şarkılarını yansıtmasıyla biliniyor. 2017 yılında müptezhel ve 2019 yılında Ligts Out albümleriyle rekorlar kıran Ezhel, Single'larıyla İmkansızım, Kafa10, Felaket, Olay, Aya ve Lolo şarkıyılda bilinmektedir.

Ev Almak Artık Daha Kolay! İşte %0.69 Faiz Oranlı Konut Kredisinin Getirdiği Avantajlar Ev Almak Artık Daha Kolay! İşte %0.69 Faiz Oranlı Konut Kredisinin Getirdiği Avantajlar


Diss atmek ne demek?



DİSS kelimesi, rapçilerin birbirini yermek için söylediği sözler olarak tanımlanır. Karşı tarafta sevmediğiniz kişiye şarkı sözleriyle hakaret atmanın argosu Diss olarak biliniyor. Karşı tarafın cevap vermesine Diss'leşme denir.



Ezhel nerede? Almanya'ya neden gitti?



Türkiye'de bulunduğu dönemde 2 kere havalimanında gözaltına alınan Ezhel, daha sonra Almanya'ya taşınmıştı. Almanya günlerinde de politik açıklamaları devam eden Ezhel, son yaptığı Recep Tayyip Erdoğan'a küfürlü diss'i ülke gündeminde.