Dünyanın sosyal medyaya evrilmesine Fenerbahçe'de sessiz kalmadı. Fenerbahçe en aktif kanallardan biri olan Fenerbahçe Youtube hesabında katıl butonunu aktif etti.

Dünyanın sosyal medyaya evrilmesine Fenerbahçe'de sessiz kalmadı. Fenerbahçe en aktif kanallardan biri olan Fenerbahçe Youtube hesabında katıl butonunu aktif etti. Peki Fenerbahçe youtube katıl nedir? Fenerbahçe Youtube katıl nasıl kayıt olunur? Fenerbahçe Youtube katıl nasıl izlenir sizler için derledik.

Fenerbahçe youtube katıl nedir?

Fenerbahçe youtube katıl, Fenerbahçe Youtube hesabının özel videoları olan ve sadece katılanların görebileceği bir özelliklik. youtube tarafından reklamsız bir şekilde sadece destek olanlara yayın yapan modülüyle özel videolar sadece katılanlara gösteriliyor. Fenerbahçe Youtube Katıl hesabında artık hazırlık maçları da canlı olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe Youtube katıl fiyatları ne kadar?

Fenerbahçe Youtube Katıl ücretleri 5 TL, 15 TL ve 25 TL. Fenerbahçe beyaz paketi 5 TL, Sarı paketi 15 TL ve Lacıvert paketi 25 TL aylık ödeme alıyor. Her ay yenilenen ödemelerle yorumlarda ve canlı sohbette rozetler veriliyor ve özel emojiler kullanılıyor.

Üyelere özel videolar, günlük antremanlar, üyelere özel canlı sohbete erişim, fotoğraf ve durum güncellemeleriyle alt yapı maçları Fenerbahçe Youtube Katıl hesabında.