X Factor Star Işığı yarışmasındaki performansı ile dikkatleri üzerine çeken Feray Zeydan, verdiği kilolarla gündemin ilk sırasına oturdu. Güçlü sesi ile dikkat çeken şarkıcı, toplam 70 kilo verdi.

23 Nisan 2024 Resmi gazetede detaylar açıklandı! Emeklilere 13000 TL Ödeme yarın başlayacak! 23 Nisan 2024 Resmi gazetede detaylar açıklandı! Emeklilere 13000 TL Ödeme yarın başlayacak!
X Factor Star Işığı yarışmasındaki performansı ile dikkatleri üzerine çeken Feray Zeydan, verdiği kilolarla gündemin ilk sırasına oturdu. Güçlü sesi ile dikkat çeken şarkıcı, toplam 70 kilo verdi. Obezite sınırında bulunan Feray Zeydan, X Factor yarışmasında birbirinden güzel şarkılar seslendirmişti. Ünlü sanatçı Sinan Akçıl ile yaptığı düetler, sosyal medya platformları üzerinden milyonlarca kez tıklandı.

20 Şubat 1994 tarihinde Mersin’de dünyaya gelen Feray Zeydan, sempatik hareketleriyle de dikkat çekmişti. Aşırı kilolu olan genç yıldız, çocukluğundan itibaren kilo problemleriyle mücadele etmek zorunda kaldığını gözyaşları içerisinde anlatmıştı. 152 kilodan 82 kiloya düşen Feray Zeydan, azmin zaferini yansıttı. Mide küçültme ameliyatı olan genç yıldız, uzun süredir sporla da ilgileniyor.

70 kilo veren Feray Zeydan, kilo vermek isteyenlere de önemli tavsiyelerde bulundu. Bol bol su tükettiğini ifade eden şarkıcı, günde iki öğün beslenmeye başladığını söyledi. Aralıklı oruç sistemi üzerinden diyet programı uygulayan Feray Zeydan, kilo verdikten sonra adeta bambaşka bir insan haline dönüştüğünün altını çizdi. Hedefinin 50 kiloya kadar inmek olduğunu söyleyen genç yıldız, sebze ve protein ağırlıklı beslenmeye devam ediyor.

Haftanın yedi günü spor yapan, günde kırk beş dakika yürüdüğünü belirten Feray Zeydan, ‘’Kilo vermek tamamen bilinçle ilgili bir durum. Eğer, fiziksel görünümüzden rahatsızlık duyuyorsanız kafanızda bu problemi çözmek için hedef belirlemeniz gerekiyor. Ondan sonrası ise diyet ve sporla birlikte gelişen sürecin yansıması olacaktır’’ diye konuştu. Yeni albüm hazırlıklarına başlayan Feray Zeydan, kendisi gibi kilolu olan genç kızlara umut ışığı olmak istediğini belirtti.